Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Soltek75FRN2 umrel

Standardní Soltek75FRN2 umrel

tak sem dneska asi oddelal svoji prvni desku.proste sem zapl pc a taky divny zvuk.. kouknu pod stul a nejak dym tak sem to vyhodil ze sasuvky a po cuchu sem dosel a k Ide zasuvkam na desce proste pod jednim konektorem cerny flek.. nejak to vyhorelo, strasne to pachlo tak jsem to odvezl ke znamemu(tam jsem to kupoval) dela s kompama nejaky rok ale ani on ani jeho kolega nic takoveho v zivote nevideli no sem z toho spatny- a porad premyslim co se mohlo stat. Muze takovyto problem zpusobit zdroj? nebo prach? . . ja bych to videl nejspis na ten zdroj,pac je tyden stary a hold asi nebyl dobrej kousek ale zase nevim proc to zhorelo tam? no napada vas neco? jinak byl to 400W fortron s diskama sem nehybal, kabely sem nevytahoval. no pro me je to zahada. snad vyjde reklamace <
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní

tak uz vim zavadu. byla to psis moje chyba a sice spatna izolace jednoho z kabelu od fanu. tedy skrat a prave pod tim ide konektorem byla nejtenci vrsta uzemneni desky a tam se to skvarilo.. no uvidm co na to reklamace,nicmene mam tu samou desku takze dekuji jednomu znamemu za vsechno co po me dela. a deska no nejspis R.I.P.
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276

Standardní

R.I.P je to dobra deska
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání