To Petrik: kingmaxy mám taky a popravdě to je zvláštní kus železa. Já budu mít na nějaké rozumné zvýšení napětí asi strop někde kolem 2,65 GHz...snažil jsem se zestabilnit kompl na 2,7 ale ačkoliv kompl normálně pracuje, tak prime padá do pár minut. Ty vysoké frekvence dostaneš jedině s DFI..nemá smysl se s tím patlat na MSI a Gigabyte. Kdokoliv to s taktováním myslí trochu vážně, tak jedině DFI. Mně ale zlobí dělička...paměti mi jedou stabilně jen na 150/200 a 100/200...cokoliv nad to a mezi tím prostě nefunguje. Taktéž paměti zlobí v druhé a třetí pozici od procesoru, v první to jede jak má. Stejně tak pokud přehodím kšandu od disku na druhou pozici, tak to nenajede. HTT ani při 2,5 GHz nesnižuju...takže mi patrně na této desce jede na 1,2 GHz. Při zvyšování nad 320 MHz už to ale snížit musím. Je to alchymie. Tyto čipsety jsou náladové jak prase a hlavně to chce pořádnej zdroj...mám sice chill, ale napětí nedrží ani omylem. Možná tam je zakopanej pes. Ale kvůli 200 MHz nebudu měnit zdroj.

Odpověď s citací