Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 51

Téma: MAYA, Creative nebo M - Audio? Na hudbu.

Standardní

Citace Původně odeslal aminak
    Citace Původně odeslal Bruggi
    hrat bude dobre , ale sezen si ovladace 1205 ty jsou na digital nejlepsi a jde na nich KS ve foobaru
    Tak nakonec nebudu mit M-Audio SONICA, ale M-audio Transit. Nevis, jak je to tady s driverama, co se tyce digitalu?
    s tema driverama netusim, ale zkus se podivat sem http://www6.head-fi.org/forums/ snad neco najdes

Member
    Vliv
    249

Standardní

Jasny, prohrabu tohle forum a urcite par veci najdu
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit
    Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX

Member
    Vliv
    249

Standardní

Citace Původně odeslal aminak
    hrat bude dobre , ale sezen si ovladace 1205 ty jsou na digital nejlepsi a jde na nich KS ve foobaru
    Tak nakonec nebudu mit M-Audio SONICA, ale M-audio Transit. Nevis, jak je to tady s driverama, co se tyce digitalu?
    s tema driverama netusim, ale zkus se podivat sem http://www6.head-fi.org/forums/ snad neco najdes
    Jakou mas nainstalovanou verzi Foobaru?
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Standardní

mam dojem ze 0.8.3 , kouknu se ti az prijdu dom
    btw jak hraje transit? je tam velkej rozdil?

Member
    Vliv
    249

Standardní

Ta karta mi prijde snad v patek, tak pak uricte napisu maly srovnani . Uz mesic s nima resim dodavku, fakt hruza. Tedka je to vyreseny, tak snaad konecne v patek. Jinak tady je new verze Foobar 2000 v0.9 Beta 6 http://www.afterdawn.com/software/au...foobar2000.cfm . Uz se tam u VBR opravdu zobrazuje bitrate v kazdy sekunde pri prehravani mp3 ve VBR
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Member
    Vliv
    249

Standardní

Dneska mi prisla a musim rict, ze hraje lip nez Creative Audigy 2 NX USB. Celkove cistci zvuk, vysky ostrejsi, basy presnejsi. Tenhle upgrade se vyplatil Docela mne prekvapilo jednoduche menu - 2 veci na nastaveni a to je vsechno. Ted uz hraje v plny parade Jinak v porovnani analog - digital mi prijde o dost lepsi digital. Mozna to je tim, ze mam jen obycejny analog kabel, kdezto ten digital je PROFIGOLD. Celkove spokojenost
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Standardní

[OT] Aktualni bitrate ( presneji: prumer za poslednich x framu ) umi ukazovat foobar 0.8.3 take. Staci zapnout v nastaveni, input, standart inputs a tam uplne dole VBR bitrate display [/OT]

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Member
    Vliv
    249

Standardní

Citace Původně odeslal monsoon
    [OT] Aktualni bitrate ( presneji: prumer za poslednich x framu ) umi ukazovat foobar 0.8.3 take. Staci zapnout v nastaveni, input, standart inputs a tam uplne dole VBR bitrate display [/OT]
    Nepodarilo se mi to rozchodit ve verzi 0.8.3 . VBR stale ukazoval jedno cislo. Stejne si necham tu 0.9 b, tech zaplat je zde cela rada.
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Standardní

Citace Původně odeslal MK2
    Nic ine ako vychadzajucu kartu Creative X-Fi by som nebral, ta karta bude vo viacerych vyhotoveniach, s viacerymi verziami, a urcite bude vo vsetkych smeroch lepsia ako vsetko co je na trhu, je to uplna revolucia vo zvuku , viac na www.soundblaster.com
    Ja vim: "Windows 98 budou rychlejsi a stabilnejsi nez predchudci, vcetne plne podpory noveho HW, jako napr. USB scannery, ze... "

Vcera jsem koupil Audigy 2 a dela to vsechno mozny jenom ne, ze by to normalne hralo. Je to nejenom horsi nez SB128, je to horsi i nez CMI. takze jedu z5 na SB 128. Nic lepsiho jsem zatim nenasel, s ESI Juli@ a M-Audia mam strach kvuli driverum, jinak bych asi do nich sel, verim, ze zvukove je to asi nekde jinde (to uz je oproti Creativum i integrovana AD Cadenza..) Ja chci normalni zvukovku na stereo bez blbych DSP prostorovo-pitomych efektu na dve veci, ktery akorat toci fazemi... Mate-li nekdo neco jako Juli@, prosim o zkusenosti a stabilitu driveru
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Member
    Vliv
    249

Standardní

Citace Původně odeslal Hardman
    Citace Původně odeslal MK2
    Nic ine ako vychadzajucu kartu Creative X-Fi by som nebral, ta karta bude vo viacerych vyhotoveniach, s viacerymi verziami, a urcite bude vo vsetkych smeroch lepsia ako vsetko co je na trhu, je to uplna revolucia vo zvuku , viac na www.soundblaster.com
    Ja vim: "Windows 98 budou rychlejsi a stabilnejsi nez predchudci, vcetne plne podpory noveho HW, jako napr. USB scannery, ze... "

Vcera jsem koupil Audigy 2 a dela to vsechno mozny jenom ne, ze by to normalne hralo. Je to nejenom horsi nez SB128, je to horsi i nez CMI. takze jedu z5 na SB 128. Nic lepsiho jsem zatim nenasel, s ESI Juli@ a M-Audia mam strach kvuli driverum, jinak bych asi do nich sel, verim, ze zvukove je to asi nekde jinde (to uz je oproti Creativum i integrovana AD Cadenza..) Ja chci normalni zvukovku na stereo bez blbych DSP
    prostorovo-pitomych efektu na dve veci, ktery akorat toci fazemi... Mate-li nekdo neco jako Juli@, prosim o zkusenosti a stabilitu driveru
    Ja mam tu M-Audio Transit pres USB a vubec si nestezuju. Filmy a hudba fakt moc dobry, co se tyce zvukovy stranky. Driv jsem mel Creative Audigy 2 NX USB. Jinak drivery jedou v pohode, akorad s DTSkem u filmu mam malinko problem - zezacatku hluchy a pri proklikani filmem se DTS chytne a jede OK, jinak DolbyDigital jede skvele a stereo, proste parada - velka spokojenost. Ja hry nehraju.
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Standardní

Muzu posoudit drivery k Prodigy7.1 a Esi Juli@ a ani s jednema nebyly absolutne zadny problemy. Naopak, kupovat si Audigy a mit strach z driveru Egosysu je na hlavu postaveny. Drivery k Envy kartam jsou stabilni, odladeny, funkcni a taky dobre vypadaj (krome generic VIA driveru)
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Standardní

Az na tento neduh: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=revo
    nemam s driverama zadny problem, naopak bych rek jsou velmi dobre udelany oproti zbytku co mohu porovnat ( soundmax, fortissimo III, audigy 2 (no vsechno ma lepsi drivery nez audigy 2))

M-Audio Revolution 5.1.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Citace Původně odeslal Hooligan
    Muzu posoudit drivery k Prodigy7.1 a Esi Juli@ a ani s jednema nebyly absolutne zadny problemy. Naopak, kupovat si Audigy a mit strach z driveru Egosysu je na hlavu postaveny. Drivery k Envy kartam jsou stabilni, odladeny, funkcni a taky dobre vypadaj (krome generic VIA driveru)
    Jo, to neres, proste jsem blb a blbem zustanu...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    307

Standardní

Sb live jsem vyhodil - praskalo to ...
    Augigy 1 jsem vyhodil - praskalo to, ovladace hruza a porad se to prepinalo z 5.1 na 2.0 a mrzly AC3 filmy (ruzne sestavy, ruzne programy) .....

Audigy 2 lepsi, stale humus ovladace ....

Audugy 1 a Audigy 2 - no problem pod linuxem ....

M-Audio Revolution 7.1 - NEVIM o porblemu, nikde, vse funguje jak ma ...
    To same Fortissimo IV ...

To jsou ty zkusenosti ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    47
    Vliv
    272

Standardní

co říkáte na tuhle:
    http://www.digit-life.com/news.html?114897#114897

na lopuchu nekdo nabízí že je doveze z japonska za 3K.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní

Citace Původně odeslal ros
    co říkáte na tuhle:
    http://www.digit-life.com/news.html?114897#114897

na lopuchu nekdo nabízí že je doveze z japonska za 3K.
    Kdo já bych ji bral všema deseti !!!!
    Audio : Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
    Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach

Věk
    47
    Vliv
    272

Standardní

koukni tady, ma tam e-mail, http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=hifi_inzerce&to=0

možna bych taky šel do jedny
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Standardní Creative

Pokud mluvíte o kartách Audigy tak to napište a nepoužívejte všeobecně název Creative. Napsat že Creative je horší než M-Audio je zavádějící a nepravdivé tvrzení !! Třeba Creative E-MU1212m je velmi kvalitní zvukovka a o dost lepší než cokoliv do M-Audia.
    Audio : Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
    Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach

Senior Member
    Vliv
    292

Standardní

napsat o 1212m ze je Creative se me osobne dotyka, u me je to proste E-MU a na to maly bezvyznamny logo Creative Professional co mam na krabici se snazim zcela zapomenout

Member
    Vliv
    249

Standardní Re: Creative

Citace Původně odeslal zdenekxy
    Pokud mluvíte o kartách Audigy tak to napište a nepoužívejte všeobecně název Creative. Napsat že Creative je horší než M-Audio je zavádějící a nepravdivé tvrzení !! Třeba Creative E-MU1212m je velmi kvalitní zvukovka a o dost lepší než cokoliv do M-Audia.
    Nez cokoliv od M-Audia?? Mas dukaz - sem s nim.
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Standardní

Tak vcera jsem koupil ESI Julii a teda cumim, jak to hraje. To je tak 3x lepsi zvuk i v blbych Mp3, AudioCD zni UPLNE jinak (hlavne co se tyka pozadi/popredi tonu. Naprosto skvely prostor s detaily). Cena teda nebyla zrovna lidova (4600,-) ale nelituju. Jenom bych prosil malou radu od znalcu, co mam pouzit za vystupy, jestli 6.3 jacky nebo cinche. Koukal jsem do manualu, ze jeden je "balanced + 4dBU TRS a unbalanced -10dBu RCA" - vubec to nechapu . Mam klasicky analog stereo zesik a 3. pasmovy 80l bedny. Thx.

Standardní

No pochybuju ze mas na zesiku symetricky (balanced) vstupy na ktery se pouzivaj bud velky jacky nebo xlrka takze pouzij normalni RCA (cinche) s unbalanced vystupem. Rozdil mezi bal/unbal si najdi na webu, zaklad je treba tady www.whirlwindusa.com/ftp/tech/tech01.pdf

Věk
    47
    Vliv
    272

Standardní

co k tomu mas za zesik/bedny (jakou signal kabelaz) ?,
    na digitlife taky psali ze ta karta ma dokonce DA o neco horsi nez AD.
    Nechce se mi plati za zbytecne dobrej AD kdyz ho vubec nebudu pouzivat.
    Pripadne muzes zvuk srovnat s nejakym znamym CD prehravacem ?

Standardní

2Hooligan: Thx, dal jsem tam ty cinche a je to jeste lepsi . ja jsem si rikal, co to je za fory, ze treba u Stairway to Heaven od L.Z. chybi ta uvodni fletna, jako ona tam teda byla, ale tak nejak na pozadi . Ten zvuk byl celkove jinej, ale ne spatnej. V tom PDF jsem si precetl, ze jsem ten jack zapojil uplne spatne, protoze to je delany na to, ze je zdvojeny signalove vedeni a ja to mel normalni stereo jack... . To je sila, zase jsem si holt neco koupil, cemu moc nerozumim. Tady v teto profi technice se moc neorientuju, tak jsem byl dost vedle... Ted jsem tu kartu teda otocil, pripojil 2x cinch a hraje to o dost lip . kazdopadne, dik za radu

2Ros: Co se tyka repra, tak necekej zadny sloupy za 50.000,-, mam postarsi, ale IMHO slusny tripasma od Tesly - ARS 1054. Viz:

A zesik - no, mel jsem ho tady postnutej, jako zadny kdovico, ale hraje to slusne - TDA7250, 2x TIP132 + TIP137, 2x 70W, trafo cca 50W (dle Arteeeho, budu mu verit ) + korekce na NE5532.

Neco lepsiho bych i rad, ale nejsou money, ale zase na druhou stranu si myslim, ze Juli@ se urcite do budoucna neztrati a jeji cena IMHO moc dolu nepujde.

Standardní

Julca se urcite neztrati, ja na ni spis ocenuju 192k digital IO ale myslim ze prave co se tyce celkem unikatni konektivity analogu i digitalu tak to rozhodne neni zbytecna investice.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání