tak jsem nad tim teďka seděl doma a zas jsem se naštval...
1) moje PC, WXP
vytvořil jsem složku TEST a dal do ní tři obrázky. Jeden jsem si zobrazil (otevřel) a pak jsem složku přesunul. OK. Pak jsem v ní přejmenoval jeden obrázek a vytvořil se skrytý systémový soubor Thumbs.db. Pak jsem ji chtěl zas přesunout, zeptalo se mě to, jestli chci přesunout soubor Thumbs.db, který je pouze pro čtení, dal jsem ano, složka se vytvořila celá s obsahem na novém místě, ale na původním zůstala. Při odstraňování je chvilku prodleva, pak to napíše, že při odstraňování došlo k chybě - je využíváno jiným programem nebo uživatelem
2) bráchovo PC, WXP)
vytvořil jsem složku TEST a dal do ní tři obrázky (zatím stejné) jeden jsem přejmenoval a pak složku přesunul. OK. Dal jsem si tedy jeden zobrazit a pak chtěl složku přesunout a opět zůstala prázdná složka na původním místě s tím, že nejde smazat.
Z toho vyplývá, že na dvou nezávislých počítačích jsem docílil toho samého. Teď, ve fázi pokusu ale nějak divně, kombinací otevření, přejmenování, přesunu...
jinak mi to dělává .. - a to je ten hlavní důvod mé agrese k XP, když:
mám složku, třeba TEAM - LIVE. V ní je ale znovu složka TEAM-LIVE a až v ní jsou mp3ky. Pak tam třeba něco upravuju, vyjmu tu spodní složku a vložím jí o pozici výše - tím pádem vznikne 1 složka TEAM-LIVE. No a pak jí chci hodit jinam a zas mi tam zůstane viset prázdná složka.
Takže nevím, co to může být, nejedná se o výměnné disky, nejedná se o playlist winampu, nevím....
tadyto s těma složkama mě už ale trápí fakt dost dlouho a konečně jsem se dokopal k tomu se optat na fórech, no teď zkusím to, co mi poradil wincent. Dobrou chlapi