Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: ako napalit film na dvojvrstvovom DVD na dve normalne?

Standardní ako napalit film na dvojvrstvovom DVD na dve normalne?

pokusam sa napalit film na dvojvrstvovom DVD na dve normalne
    ale nejak to blbne napalujem cez CloneDVD
    rozdelim dvdcka a nahram ich na disk vo vob formatoch
    teraz nepalim cez nera 1. dvd
    to ide v pohode tam su vsetky bonusy menu a 2 kapytoly z filmu
    na druhom dvd je zvysok filmu
    ale ked napalujem to nero mi vyhodi ze dvd nebude musiet byt zhliadnutelne a tak aj je
    ked ho strcim do dvdcka tak mi nacita ale po 1s mi prehadzuje na dalsiu kapytolu az nakonioec filmu a potom zamrzne
    a ked strcim do dvd mechaniky tak mi ukazuje ze nanom prakticky nic nie je
    keby ste mi vedeli poradit co som urobil zle alebo ako a cez co to mam urobit bol by som ti velmi povdacny

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

muzu mit jenom takovy dotaz, proc chces kopirovat originalni dvd na dalsi media?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Mam pozicane DVD cirque du soleil a a je to velmi velke a uz ako original to nema dobru kvalitu a potrebujem tam mat aj bonusy aj menu aked to memozem skomprimovat na 1 dvd tak to chcem roseknut na dve.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

hint: vyrabaju sa aj dvojvrstvove DVD Rka
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

ale ta cena
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

sak to ta cena ked to napalim na dve DVD+R 30 sk
    DVD dvojvrstvove 200sk
    mam 3 filmy 600sk dohromady

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

jinymi slovy je to piratske kopirovani...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Tu mi asi nikto nevie poradit co?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Darkslayer
    Tady Ti nekto vie poradit - precitaj si pravidla....

a pak taky

Kód:
    Sem patří vše, co se týká instalace, nastavení a řešení problémů, ale žádný warez!
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

OT: mám matný dojem, že když si třeba půjčíš DVD v půjčovně, můžeš si udělat kopii pro vlastní potřebu. nevím teda jak u sousedů v SR, ale u nás by to takhle mělo být (snad )
    pentium e2140 @ 2,8 (8x350, default), gigabyte EP35-DS3, zeppelin 2 x 1024 mb 800, dvdrw samsung 203D SATA, wd 640gb AAKS + wd 250gb AVJS + samsung SP0812N 80gb ATA, asus HD 3650 (875/2020), fortron 350w

Standardní Kopie

Citace Původně odeslal JaB
    OT: mám matný dojem, že když si třeba půjčíš DVD v půjčovně, můžeš si udělat kopii pro vlastní potřebu. nevím teda jak u sousedů v SR, ale u nás by to takhle mělo být (snad )
    Znení zakona je asi takto:kopii si muze clovek udelat pro vlastni potrebu,ale musí se prokazat originálem,kopie musi být viditelně označená,že jde o kopii.Takhle jsem si to taky vysvětloval(viz,citace),ale skutečnost je krapet jiná.Bohuzel.

Standardní

Mas pravo udelat si 1 ks zalozni kopie pro svou potrebu, pouze tehdy, jestlize vlastnis original a muzes to prokazat. Tuto zalozni kopii, stejne jako original nesmis prodat, pujcit, verejne promitat ci distribuovat. V pripade, ze prodas ci darujes original, musis prodat ci darovat i zalozni kopii, eventuelne ji znicit. Zalozni kopie tak slouzi pouze jako ochrana originalniho nosice. (kdyz znicis original, tak prijdes o vsechno, takhle si znicis kopii a z originalu si udelas dalsi a zivot jde dal.) Prakticky jsme vsichni pirati, protoze totez se tyka i nahravani z TV na videokazety. V praxi ovsem PCR postihuje pouze ty z nas, kteri s tim kseftuji.
    Dell D600

Standardní

4 Lookman:
    s tím zněním zákona - já tam našel jen to, že zhotovením záznamu, rozmnoženiny pro vlastní osobní potřebu nezasahuji do autorského práva. nic víc, nic míň.

4 Ironfist:
    co jsi napsal se vztahuje na software, u kterého je situace trochu jiná (§30/1 AZ). s tou TV jsi ale imho trochu vedle viz třeba §25/1b

hmm, zvláštní je, že ani pro pročtení http://www.cpufilm.cz/fair_use.html jsem nenarazil nikde na to, že u volného užití bych musel vlastnit originál. jediné podmínky jsou - musí jít o zveřejněné dílo, musí ji zhotovit osobně a pro vlastní osobní potřebu. snad jen §29/1, ale to už je otázka výkladu.

EDIT: a ještě zajímavá citace ze stejného zdroje: " Je nevyrovnané, že počítačovou hru si nemůže bez řádné licence uživatel ani spustit, natož pak překopírovat, ale digitální záznam filmu bez ohledu na původ může nejen libovolně sledovat, ale pro osobní potřebu i zhotovit jeho kopii."
    pentium e2140 @ 2,8 (8x350, default), gigabyte EP35-DS3, zeppelin 2 x 1024 mb 800, dvdrw samsung 203D SATA, wd 640gb AAKS + wd 250gb AVJS + samsung SP0812N 80gb ATA, asus HD 3650 (875/2020), fortron 350w

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Citace Původně odeslal Darkslayer
    Tady Ti nekto vie poradit - precitaj si pravidla....

a pak taky

Kód:
    Sem patří vše, co se týká instalace, nastavení a řešení problémů, ale žádný warez!
    Nejsi tak trochu paranoidní?? nebo máš potřebu se do každého preventivně navážet a obviňovat jej??

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Zkus program DVD Fab, umí rozsekat 9GB disk na dva klasické

Standardní

[quote="JaB"]
    4 Ironfist:
    co jsi napsal se vztahuje na software, u kterého je situace trochu jiná (§30/1 AZ). s tou TV jsi ale imho trochu vedle viz třeba §25/1b

Takto mi to vysvetloval vysetrovatel PCR kdyz jsem byl u nej na vyslechu.(objednal jsem pres net naky placky), a to vcetne ty TV. Ono je to nakonec i logicky. Proc by pro SW=dusevni dilo chraneny zakonem mely platit jine podminky nez pro filmy=dusevni dilo chraneny zakonem. Tim by byla porusena zasada rovnosti pred zakonem a byt filmovy producent, tak stat zazaluju, jak je dnes v mode.
    Dell D600

Standardní

aha, už rozumím

ty jsis přes net objednal i záznam něčeho co dávali v TV - v tom případě ten kdo to poslal porušil AZ, protože to z jeho strany už jasně překračuje rámec osobní potřeby.
    u softu je to navíc tak, že sám zákon stanoví, že ustanovení o volném užití díla se na něj nevztahuje - tzn. požívá přísnější ochrany.
    §30/1 AZ: Za užití díla podle tohoto zákona se nepovažuje užití pro osobní potřebu; to neplatí pro zhotovení rozmnoženiny počítačového programu či elektronické databáze nebo rozmnoženiny či napodobeniny díla architektonického stavbou.

ad. zásada rovnosti před zákonem - její význam je trochu jiný.

Standardní

ad. zásada rovnosti před zákonem - její význam je trochu jiný.
    Jo je to jak rikas, objednal jsem si neco stazenyho z TV a po roce jsem dostal obsilku k dostaveni se k podani vysvetleni. Ja chapu zasadu rovnosti pred pravem tak, ze za a) zakon plati pro kazdeho stejne, a to bez vyjimky a za b) ze zakon nemuze ukladat nikomu diskriminujici podminky a zvyhodnovat tak nejakou skupinu. AZ nastaveny tak jak rikas zvyhodnuje tvurce SW a architekty a znevyhodnuje vsechny ostatni tvurce dusevniho vlastnictvi.
    Dell D600

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání