Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: firewall zonealarm pro

Standardní firewall zonealarm pro

Nainstaloval jsem si firewall zonealarm pro. Pri kazdem spusteni pc mi nabehne tabulka new network found a mam na vyber bud zvolit keeep in internet zone nebo allow into trusted zone(kdyz chci sdlite i soubory)POkazde volim variantu 2.Ale je to strasne otravne pokazde volit variantu.Kdyz ji zvolim tak pak vidim vsechna nakonfigurovane pravidla(co jsem udelal)da se to nejak nastavit na pevno?

Standardní

No a tam nie je ten checkbox (zaskrtavatko) "Remember setting" ??
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Citace Původně odeslal iPoK
    bohuzel ne

Standardní

Tohle je u nastavování přístupu programů.....

To co píšeš by se nemělo dít sám ten fw používám a pokud nepřidávám novou IP adresu tak to po mě nexce, máš pevnou IP nebo se ti mění při každém přihlášení, pokud se ti mění tak by to mohlo být tím v takovém případě si dej nastavení - firewall a záložka Zones a tam si přidej tu svou síť přes kt. se připojuješ a to pravděpodobně přes bránu mno šak zkus a uvidíš a pokud by ani toto nepomohlo taxi sežeň jinou verzi

Standardní

Citace Původně odeslal Thoma$
    Tohle je u nastavování přístupu programů.....

To co píšeš by se nemělo dít sám ten fw používám a pokud nepřidávám novou IP adresu tak to po mě nexce, máš pevnou IP nebo se ti mění při každém přihlášení, pokud se ti mění tak by to mohlo být tím v takovém případě si dej nastavení - firewall a záložka Zones a tam si přidej tu svou síť přes kt. se připojuješ a to pravděpodobně přes bránu mno šak zkus a uvidíš a pokud by ani toto nepomohlo taxi sežeň jinou verzi
    asi budu muset vyzkouset jinou verzi.Ja uz opravdu nevim.Pevnou ip mam danou tak nevim proc to dela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání