Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Po štarte WinXP sa mi otvára adresár C:\Program Files\Common

Standardní Po štarte WinXP sa mi otvára adresár C:\Program Files\Common

Od istého času, asi po inštalácii nejkájho programu a mi po štarte WinXP otvára okno adresára C:\Program Files\Common a v ňom je ďalší adresár Bin. Neviem čo to spôsobilo ani ako to odstrániť. V menu Po spustení nič takého nemám. Ako to odstránim?
    wanthom.szm.sk - Ako zarobiť na internete
    AMD Athlon XP 2500+ Barton@3200+ , EPoX 8RDA+ rev 2.2 (Bios 29.7.04) , DDRAM 512 MB Seitec CL2,5 PC3200 Dual Channel(DDR400) , HDD Samsung SP1614N, 160 GB, 8 MB cache, 7200rpm, ATA100 , HDD Maxtor D740X-6L, 60 GB, 2 MB cache, 7200rpm, ATA133 , Sapphire Radeon 9600XT 128 MB , DVD-RW NEC ND-4550A@4551 (FW 1-X3) , ViewSonic VP191s - LCD 19'' , Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0A , klávesnica Logitech Internet Pro Keyboard , Creative Muvo TX SE 512MB USB 2.0 (mp3 player/usb disk)

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

programy ktere se spousti po startu nejsou uvedeny jen v nabidce po spusteni jde take o vetve v registru konkretne o:
    hklm/software/microsoft/windows/currentversion/run
    hklm/software/microsoft/windows/currentversion/runonce
    hkcu/software/microsoft/windows/currentversion/run
    hkcu/software/microsoft/windows/currentversion/runonce

muzes take pomoci msconfig jednotlive sluzby a programy docasne zakazat a testovat ale tebou popisovany jev vznika napriklad kdyz otevru nejakou slozku a resetnu system tak pri dalsim spusteni systemu se mi ta slozka opet otevre bohuzel nevim kam si system tuto informaci uklada aby se dala rucne smazat
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání