Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: blikani vetraku ve zdroji

Standardní blikani vetraku ve zdroji

mam zdroj http://www.jsc-computers.cz/product_...f40410190b3cd5
    a ted jsem si vsiml ze mi blikaji vetracky (predtim to nedelalo, az dnes) : .......blik....blik.....................blik....bl ik......... - vzdy 2 bliky (diody zasviti vice) za sebou a tyto dvojbliky jdou v intevalech mensi nez 1s (neco jako budik - tik/tak, tik/tak....
    cim to muze byt? neni to na reklamaci? aby mi pak ten zdroj neodesel a nevzal neco s sebou...(btw kdyz dam ty vetraky naplno tak neblikaji, ale dost huci, kdyz jim uberu tak blikaji....)

sestava : procesor tbred 2250@1.75V - 7000Balcu, r9700(netaktovana, silencer) 2*512 ram, cd,dvd,2*hdd,fdd, 2*12cm fan (pres ragulator), wifi sitovka.
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Standardní

tak jsem se na to dival bliz a blika jen 1 dioda, co s tim? (navic sviti o dost slabeji nez ostatni) hrabat se v tom nechci ale dat to na raklamaci kvuli 1 diode
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Ssnake
    tak jsem se na to dival bliz a blika jen 1 dioda, co s tim? (navic sviti o dost slabeji nez ostatni) hrabat se v tom nechci ale dat to na raklamaci kvuli 1 diode
    myslim, ze sis odpovedel sam!!
    bud se v tom budes vrtat a spravis si takovou prkotinu sam, ale muzes ztratit zaruku, kdyz nebudes opatrnej!! to samozrejmne vis

nebo to das do servisu a budes si pripadat jako ko.ko.t, kvuli takove kravine cekat na zdroj
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

jj, taky bych si pripadal jak kokot. Na druhou stranu, kdyz uz si kupujes blikajici zdroj, tak to blikani asi fakt chces a kdyz neblike(resp. nefaka tak jak ma), tak ta reklamace neni zrovna mimo.....pokud nejsi s to si to opravit
    E2160@8x333MHz@1.30V, P31, Kingmax 2x2GB@800MHz, g8400, Samsung 120GB, Samsung 223BW & Benq FP937s

Standardní

Citace Původně odeslal valerius
    jj, taky bych si pripadal jak ***. Na druhou stranu, kdyz uz si kupujes blikajici zdroj, tak to blikani asi fakt chces a kdyz neblike(resp. nefaka tak jak ma), tak ta reklamace neni zrovna mimo.....pokud nejsi s to si to opravit
    prave ze blika, a to by nemelo
    pripada mi to ujete, ale co zrobis, opravit bych to opravil, to by zas nebyl tak velky problem, ale - neco se pose*e a zaruka v knedlu, navic kdyz je to v zaruce (mam ho 3-4 mesice) tak by se mel starat vyrobce/prodejce...
    zkusim to zitra domluvit s prodejcem co mi na to rekne, nejlip by bylo kus za kus...(ale mam jeste stary zdroj na kterem bych v nouzi mohl jet, takze kdyby to trvalo dyl tak se nic moc nedeje..)
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání