Citace Původně odeslal BeachKEN
To mám taky, tohle můj problém neřeší, prostě mi to přijde, jako by se to samo rozhodlo, že to najednou víc nepůjde Voltáže mám pořád stejný, jako jsem měl předtím. Sice jsem do toho asi 1 den pral do všeho o dost víc, ale zdá se mi nesmysl, aby tomu byl default najednou málo, když to předtím bylo rock stable v SuperPI, Primeu, gamesách. Teďka mi to všechno padá
MemTest hlásí errory při 250 (CL2.5 4-4-11-1T) a není mi to jasný. Mouchy mi dávaly 260 CL2.5-3-3-8 1T 2.8V no problemo.
nevim mam A64 teprve chvili a uz dva dny se tim trapim ...navic ja jedu pres delicku takze nevim esi ti pomuzu ale kdyz sem vypnul bank interleave (dal disabled) tak me to povolilo jet pres 250 ) ale mozna kecam blbost protoze se v tom jeste tak neorientuju...procet sem tu hodne a vsude mozne abych vubec pochopil jak to pracuje ale tady to mi pomohlo jet vys... teda neobjevuje se mi uz konecne BSOD s IRQ not EQUAL... nevim zda to resi to bank interleave ale zkusit to muzes akorat to rapidne snizuje memory speed write ...

ale mozna se tu opakuji a toto davno mas odzkouseno a je to odzkouseno

kazdopadne jedu ted 270x9 ...fosna DFI ultra pameti 2x512 A-DATA DDR 400 dual pack...