Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: ATI drivery a dva monitory = problém

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní ATI drivery a dva monitory = problém

Mám takový kuriózní problém. Grafiku mám R9800Pro, na VGA mám připojený LCD monitor, na DVI mám připojený projektor. Problém spočívá v tom, že projektor má nativní rozlišení 1280x720 a i když se mi toto rozlišení podaří nastavit, tak při dalším spuštění počítače ani nemám možnost takové rozlišení nastavit. Prostě zůstanou volby 800*600 , 960*720 a 1024*768. Protože se mi to nechce neustále nastavovat, tak se vás ptám. Nevíte o nějakém šikovném residentním prográmku, který by uložil nastavení rlozlišení a vůbec celého zobrazovacího mechanismu Woken a pak by jim je při příštím startu vnutil .... ?
    KT600, AthlonXP 2800+ , 1GB DDR333, R9800pro, HDD Seagate baracuda 120GB SATA, Baracuda 60GB ATA100, 30GB ATA66, SB Live! 1024 & EIZO FlexScan L557

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Rage3D Tweak, Powerstrip, ... a X roznych podobne orientovanych programov na tweak driverov.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Používáš control panel, nebo catalyst control centre?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal no-X
    Používáš control panel, nebo catalyst control centre?
    Control panel ... control center to nedělá? ...
    KT600, AthlonXP 2800+ , 1GB DDR333, R9800pro, HDD Seagate baracuda 120GB SATA, Baracuda 60GB ATA100, 30GB ATA66, SB Live! 1024 & EIZO FlexScan L557

Standardní

To podtvrdit nemůžu, ale aspoň bych to zkusil. ATi totiž na podporu starýho control panelu dost dlouho se.. a lepší už to nebude, brzy bude údajně zrušený definitivně.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání