Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: windows prestal nachazet kameru

Standardní windows prestal nachazet kameru

Dobry den,
    koncem cervna jsem bez jakychkoliv problemu nahraval video z me digitalni kamery do PC. Pote jsem na mesic odjel do zahranici a po mem navratu zpet mi Windows jiz kameru nenachazi. Delam vse stejne jako drive (tedy alespon doufam). Pripojim kameru ke kabelu a pote zapnu. Drive vybehlo po tomto kroku okno co chci s kamerou delat, pripadne po spusteni programu pro digitalizaci mi to kameru naslo a mohl jsem pracovat. Nyni se ovsem po pripojeni k PC nic nestane a netusim kde by mohl byt problem. Kamera by snad mela byt v poradku, jelikoz jsem pred par dny prevadel jednu pasku jiz v zahranici, kde vse slo v poradku. Nevite v cem by mohl byt problem? Kameru pripojuji pres Firewire
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    329

Standardní Re: windows prestal nachazet kameru

Citace Původně odeslal kabakov
    Dobry den,
    koncem cervna jsem bez jakychkoliv problemu nahraval video z me digitalni kamery do PC. Pote jsem na mesic odjel do zahranici a po mem navratu zpet mi Windows jiz kameru nenachazi. Delam vse stejne jako drive (tedy alespon doufam). Pripojim kameru ke kabelu a pote zapnu. Drive vybehlo po tomto kroku okno co chci s kamerou delat, pripadne po spusteni programu pro digitalizaci mi to kameru naslo a mohl jsem pracovat. Nyni se ovsem po pripojeni k PC nic nestane a netusim kde by mohl byt problem. Kamera by snad mela byt v poradku, jelikoz jsem pred par dny prevadel jednu pasku jiz v zahranici, kde vse slo v poradku. Nevite v cem by mohl byt problem? Kameru pripojuji pres Firewire
    Skusit restart uz zo zapnutou kamerou , pripadne iny firewire kabel.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní

tak jsem to nyni zkusil na jinem pocitaci a slo to, takze problem musi byt v mych windows. Vubec me ale nenapada jak to vyresit (krome reinstalu, ktery skutecne nechci provadet)
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

tak jsem to jiz vyresil. Vypada to, ze mi odesel jeden PCI slot, dal jsem firewire rozhrani do jineho slotu a razem to slape jako hodinky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání