Citace Původně odeslal almanil
U sebe nepouzivam zadny, nemam ani antivir. Ted tu mam avast, protoze jsem byl na lance a nic, to same i nod, zase nic. Nenainstaloval jsem ani SP1. A nevim jestli se to nejak neprotezuje ta bezpecnost.
Ale je pravda ze pres modem, to bylo o necem jinem. Ted se pripojuju pres wifi.
No, v pravde receno, jsi celkem odvazny. Tvrdis ze mas Windows XP bez servicepacku? hmmm...
ja osobne si taky s antiviry hlavu nelamu, stejne tak svuj sygate personal firewall mam vetsinou stale v rezimu allow all - ale to proto, ze se pohybuji s notebookem v oblastech krytych jinymi firewally - bud ipf v solarisu nebo proste iptables na linuxu .. v nekolika pripadech isaserver na win + pred tim dalsi iptables
zapinam ho jen v pripade ze se pripojuju pres wifi nekde na ulici.
gprs, stejne jak cdma, ktery taky pouzivam, je tak brutalne NATovany, ze pres to nic projit nemuze

ostatne - vetsinou mam nainstalovany avg7free, ted jsem tedy testoval NAV 2003 a 2004, ale nijak moc me svou "nenarocnosti" nepresvedcila ani jedna z uvedenych verzi; takze ted nemam nic a vratim se pro dobrej pocit k avgcku asi.

jinak antispyware mam ted nainstaleny spybot, obcas adaware, stridam to dle nalad a pocasi