Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Dlouhý název ZIP souboru, který není možné zkopírovat...

Standardní Dlouhý název ZIP souboru, který není možné zkopírovat...

Zdravím,

prosím Vás,můžete mi poradit s následujícím problémem:
    mám C: HDD rozdělený na 20 a 140GB, na tom druhém mám stažený ZIP soubor, který má strašně dlouhý název, ale je v pohodě...
    pak mám E: 160GB, F: 160GB - když se snažím ten soubor ZIP zkopírovat na E: kde ho potřebuji, vypíše se mi hláška typu TOO MANY LONG NAME 260 ZNAKU a nejde to...ale když dam COPY na F: je vše v pohodě...
    na obou dvou discích je NTFS...

diky
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Standardní

nebude to mit neco spolecneho treba s tim, ze disk na ktery to nejde zkopirovat je fat32? no jinak nechapu, na co je tak dlouhy nazev dobry, prejmenuj to na kratky nazev a to co bylo puvodne v nazvu souboru dej treba to textaku. pak nemusis resit nesmysly
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Standardní

Neni nahodou u NTFS omezeni na delku nazvu souboru 255 znaku Otazka by byla pak jak se ti to podarilo vytvorit...

Jinak bych se jeste mrkl na to jestli tam nejsou v nazvu nejake "cizokrajne"(rozumej podivne vypadajici) znaky.

Standardní

nenene, na všech discích je NTFS...
    soubor mám do sbírky a právě pro kontrolu, které soubory již mám a co mi chybí se používa program, který s těmito ZIP soubory a originálními názvy pracuje...takže ho přejmenovat nemohu...
    vše si ukládám na F:ko, ale tady sem si ho omylem uložil na D:cko
    prostě to vyhazuje chybu jen když to chci dát kopírovat na F:ko, na C:, G:,H: je vše OK...to kopirovani jde bez problému...
    ano, samozřejmě, můžu vše přemístit na G:,H: v tom není problém, spíše mi jde o princip a zda disk F: není špatný??
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání