Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Spousteni posty pri kliknuti na e-mailovou adresu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Spousteni posty pri kliknuti na e-mailovou adresu

Potreboval bych poradit - podarilo se mi programem WinTools vycistit registry Win2000 a XP tak, ze zmizely v IE v Nastroje-Moznosti-Programy vsechny preddefinovane programy.

Jestlize ted kliknu na jakykoliv e-mailovy odkaz, nespusti se mi posta a odkaz neni v policku "komu", ale zacne se mi neustale dokola spoustet IE. Nezbyva pak nez odstrelit IE pres spravce aplikaci.

Preinstalace IE nepomohla. Netusite nekdo, jak na to ?

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

obnovit zalohu registru zkousels??
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

Citace Původně odeslal Strby
    obnovit zalohu registru zkousels??
    U tech XP ne, to zkusim, ale 2000 nemaji zalohy.

Ale ty W2K jsem uchodil. Ten program delal zalohy jednotlivych odstranenych registru. Tak jsem tam vratil asi 10 reg /mimo jine Netscape atd a uz to slape. Zrejme je nejlepsi se tomu programu vyhnout. Vyhazel i Javu atd...

Standardní

Citace Původně odeslal ms
    Ten program delal zalohy jednotlivych odstranenych registru. Tak jsem tam vratil asi 10 reg /mimo jine Netscape atd a uz to slape. Zrejme je nejlepsi se tomu programu vyhnout. Vyhazel i Javu atd...
    ...no, WinTools pouzivam uz niekolko rokov a vzdy mi vycistil/odstranil/nastavil len to co som mu zadal, ale ked niekto klika a klika a nevie co robi, potom to takto dopada

...soft len vykonal po kliknuti na APPLY to, co si mu predtym zadal
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

No, ja pouzivam spis Registry checkup a to je v pohode.

Ale prekvapilo me, ze mi treba odstranil legalni registrace od ruznych softu, znefunkcnil Corel, postu, VNC, Winrar, hesla atd... A to jsem nijak neklikal.

Dal jsem jen vyhledat prolemy a neplatne registry a nechal je odstranit.

Standardní

Citace Původně odeslal ms
    No, ja pouzivam spis Registry checkup a to je v pohode.

Ale prekvapilo me, ze mi treba odstranil legalni registrace od ruznych softu, znefunkcnil Corel, postu, VNC, Winrar, hesla atd... A to jsem nijak neklikal.

Dal jsem jen vyhledat prolemy a neplatne registry a nechal je odstranit.
    ...ja cez WinTools necham checkovat a nasledne vycistit registre cca 1x tyzdenne a nikdy mi taky problem ako tebe nevznikol -> cim to asi inou obsluhou klavesnice
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

jo, to bude tim...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání