zdravim
za toho oneho neviem nikoho najst kto by mal tuto zvukovku. nemate nejake linky na testy alebo niekoho kto ju ma??
na google toho moc neni.
vpredem dik
zdravim
za toho oneho neviem nikoho najst kto by mal tuto zvukovku. nemate nejake linky na testy alebo niekoho kto ju ma??
na google toho moc neni.
vpredem dik
co bys rad vedel? mam s ni osobni zkusenosti..
no super GlassmanPůvodně odeslal Glassman
takze aka je ta zvukovka podla teba - cena/vykon?
venujem sa tvorbe (reason...) a skusim casom aj ostatne programy...
proste ci ma ok drivre a ci je to dobra kupa za tu cenu
zvukovka hlavne na hudbu mozno obcas aby mi fungovala na hry
proste ake ma podla teba + a -
dik bro
+ hodne slusny A/D a D/A na svoji cenu
+ S/PDIF I/O na optice i coaxu (i kdyz jen do 96kHz)
- drivery, nutnost volit session zvlast pro kazdy samplerate
- absence 88.2/176.4kHz (podpora v slibena dalsich driverech, urguju to uz nejakou dobu, tak snad letos pod stromecek)
- na nove drivery se ceka strasne dlouho (viz ten stromecek)
karta bezi na 10k2, teda na Audigy DSP a pokud je v compu spolecne s necim od Creativu tak to muze nadelat neplechu.. projdi si support forum http://www.productionforums.com/emu/.. ja se tvorbe nevenuju, tak nemuzu posoudit jak je na tom s kompatibilitou s ruznym softem, ale posledni drivery jsou uz vcelku pouzitelny.. karta ma taky moznost hw efektu, ale lidi si stezujou ze sou prej hodne basic a vicemene nepouzitelny.. krom toho se zatracene spatne schani v nasich koncinach..
jako alternativa existujou vpodstate pouze dve zvukovky v podobne cenove relaci a to ESI Juli@ a M-Audio Audiophile 192.. obe sou klasicky na Envy cili zadna hw akcelerace ale taky zadny problemy, jednoduchy a pohotovy drivery, rek bych ze castejsi updaty.. D/A maji obe tyhle karty stejny, o chlup horsi nez 0404, A/D je srovnatelny s 0404.. kdyz nad tim tak premyslim, pokud bys to 0404 nesehnal vyhodnejc, tak radsi vem Julii, umi vsechny sampleraty a to i pres digital, drivery sou hezky lightweight a fungujou bezvadne.. ta karta je docela dobre sehnatelna a ani ne tak moc draha..
aha ja povazujem ako alternativu Audiophile 2496 ale ta sa mi zda uz trosku starsia..Původně odeslal Glassman
fakt nechcem viac penazi na to dat ale zas chcem kupit najlepsie... to ze je to na Audigy DSP ma moc neprekvapilo ani nepotesilo.
no to si trosku odporujesPůvodně odeslal cLiVe
nicmene 2496 je uz opravdu starsi a z osobni zkusenosti bych ti tez doporucil Julii, nepouzivam ji sice na nahravani ac ma lepsi ADC jak DAC, ale jsem s ni spokojenej, zajima me hlavne digital a Juli@ jako jedna z mala umi 192kHz na digitalu dovnitr i ven. Popremyslej o ni, u nas stoji kolem 4.7Kc coz je bida, ale da se dovyzt i kolem $100
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
no 4.7 k je cca 6000sk co je oproti 4 za 0404 dost. sledujem fora citam studujemPůvodně odeslal Hooligan
![]()
musim si to nehat prejst hlavou![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)