aha aha, to mě nenapadlo že by mohla kolidovat jiná IP než u pc, hned pudu zistit tu MAC APčka, ale nejak se ztrácím v cmd dyž dám to arp -a tak mě to vypíše jenom jednu dvojici a to bránu takže jak na to

EDIT: zkoušel sem dat za ten příkaz IP toho APčka ale to mě hodí Žádné položky tabulky ARP nebyly nalezeny

EDIT2: už to mám šlo o pořádí těch příkazů...... njn arp sem předtím nikdy nepoužíval, takže teď zapnu stronga, kt. mě to zaručeně a rychle shodí a otestuju to

EDIT3: takže ani tímto to není MAC je pořád stejná, ale možná by mohlo být k něčemu to co mě to teď vypsalo, dyž to jede pingu na AP a pak dám arp tak to vypíše adresu brány a toho APčka, ale dyž to udělám stejně po tom co mě to spadne tak kromě těchto dvou adres je tam dalších 6 adres, kt. sou mě naprosto neznámé a nepodobají se ničemu co by se tu mohlo vyskytovat jo a u těchto 6ti adres je typ "neplatná" tak doufám že to k něčemu bude pže já už vůbec nevím co s tím a je to hnus tak "rychlý" net mám a nemožu ho vůbec využívat