Ahoj,
mam tuto dosku dva dni,kupil som ju uplne novu,zaruka.Ale,mam na nej za tie dva dni uz niekolko problemov.Takze ich Vam tu trosku rozpisem:
1.) Sietova karta: hrozne blbne,ide ide,ale ked zacnem nieco stahovat z lokalneho FTP,za niekolko minut sa stahovanie prerusi a vypadne uplne pripojenie na inernet.Sietovy kabel ale stale hlasi zapojeny,aj reaguje na odpojenie/pripojenie.Ping nejde nikde okrem 127.0.0.1,cize priamo na sietovku.Kablom to neni,skusal som viacero a na 3Come to bezi uplne v pohode.Jednoducho,zrazu vypadne net aj LAN (pritom stale sa tvari,ze je vsetko OK) a pomoze len restartDrivery som stiahol najnovsie priamo z Marvel.com,moze byt aj v tom chyba,ze treba radsej priamo od Asusu?
2.) IDE!Toto ma uz vazne se*e (pardon za vyraz).Mam problem (asi) s radicom disku.Zapnem PC,trva neumorne dlho kym mi detekuje disk,DVD a napalovacku detectne okamzite.Problem je ale aj v tom,ze 1z3 startov systemu IDE nedetectne vobec a vypise hlasku,ze nemam v jednotke BOOT disk.Bootovanie mam nastavene len na HDD.Kable som skusal 3,vsetky 80-zilove.Disk mam WD400BB-40gB,7200 ot./min.,doteraz normalne fungoval.Skusil som zatial vypnut 32-bit Transfer Mode,mohlo by to byt tym?Budem skusat.A este nieco,neda sa manualne nastavit detekcia diskov,aby ich nehladalo pri kazdom starte?Zda sa,ze nie...
Ak ktokolvek bude vediet,ze co by s tym mohlo byt,pls odpiste mi.Cital som cely thread tu o Asus,ale na take problemy som nenatrafil.Neviete niekto,co to je?Je to "vlastnost" dosky?Reklamacia mi robi trosku problem,pretoze som si ju objednal z Alzasoft.cz,co je cez celu nasu a vasu republiku
Jo a este mi robi to,ze ked uz aj ten disk detectne a ide bootovat,tak mi v lavom hornom horu blika asi minutu biela pomlcka ( _ ),po minute to zmizne a system zacne bootovat.Je aj toto vlastnost alebo dalsia zavada?
Dakujem za odpovede,BIOS mam 1010.02 Beta,AMD Sempron 2400+ 1666@2000 (10*200),A-Data 512 mB 400 CL2.5,zdroj Fortron 350W.
Podotykam,ze tieto veci sa diali aj s BIOSom 1009,takze by som v tom problem nevidel (len teraz si vazne nepamatam,ci bol problem aj s tym diskom,ale mam pocit,ze ano)