Tak nevim, ale to jsem jestew nezazil. Mel jsem 512 kingston dual a vse uplne v pohode a krasne slapalo. Dnes mi dosly ty geily, tak to vrazim do kompu a eihle. Nic . Tak rest. bios, zkousim ruzne sloty , davam je tam po jedne.Nic. Nakonec Pri startu drzim shift, najedou default honoty. Znovu nastavim bios, hodim proc na 3200+, sbernice 400 MHz a nic, bejdriv pres celou obrazovku same 004, pak po dlouhych pokusech , opet zmena slotu, pouze jeden modul a pod.sem se dostal az k bootu do Win., ale pokazde to bud vytuhne , nebo restartne. Zajimave, ze nejede ani jeden modul.Nakonec jeste davam max napeti a nejhorsi mozne casovani. Opet nic. V max depce menim delicku a zkousim 333 Mhz a vse v poho, i v dualu. Ale tech 400 ani omylem. tak nevim , ale asi dude nejrozumnejsi nic nepsat, a vratit jim to zpet. Tak mi hned vrati prachy a muzu koupit jine. Kdyz to reklamuju, tak budu mesic cekat a nakonec mi daji nejake jine, stejne shity. Nenapada vas, co bych jeste mohl zkusit? Poradte prosim, nejsem zadna lama, ale z toho sem velbloud. Jo jsou to 3200, tedy 400 MHz CL2,5 /3/3/6