http://www.koss.cz/koss/koss.htm
Nemáte zkušenosti s těmahle sluchadlama? uvažoval jsem o porta a nebo o těchle clip-on, který by mi myslim vyhovovaly víc a newim, jestli by tam byl za tu tisícovku nějakej podstatnej rozdíl ve zvuku![]()
http://www.koss.cz/koss/koss.htm
Nemáte zkušenosti s těmahle sluchadlama? uvažoval jsem o porta a nebo o těchle clip-on, který by mi myslim vyhovovaly víc a newim, jestli by tam byl za tu tisícovku nějakej podstatnej rozdíl ve zvuku![]()
Díky bože za křemík
to neviem, ale kupil som si UR/20, a zvuk je podla mna hrozny..
brat si kupil lacnejsie Sony a tie maju asi stokrat lepsi zvuk ako toto..![]()
2kamo: tohle ale není UR-20i když já ur20 mám a zvuk přes audigy není tak špatný, špička to není, ale mně vyhovuje - je poměrně vyrovnaný, oproti sportam, ktere zbytečně bassují a navíc mi ur20 příjdou dost pohodlné.
2scorp: klidně je kup, pokud ti sedí. zvuk by měly mít stejný/podobný jako PortaPro. Rozhodně tyhle patří k těm povedenějším sluch. od koss.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Anduril
tie moje maju nejake zahuhlene basi, a uplne potlacene vysky, proste otras, ale co som mohol cakat od sluchadiel za dve tisicky..
som dosiel do bodu, ked som zistil, ze sluchadlo nemoyu mat perfektny
zvuk uz len kvoli svojej konstrukcii.
Ked si tu istu pesnicku pustis z nejakych aspon trosk priemernych trojpasmovych repro, a ked zo sluchadiel,
tak nie je o com.
Take pristorove basi ti nedaju ziadne smiesne sluchatka, to chce velku drevenu skrinu, ak mi rozumies![]()
s UR40 máte zklušenosti?![]()
Díky bože za křemík
Řekl bych že budou mít podobný zvuk jako PortaPro...někdo říká že nemají tolik bassů.Původně odeslal Scorp
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
A proc ? Protoze maji Porta pro menice v hroznejch skorapkach daleko od ucha - nevim, cela UR rada co jsem mel na usich 20/30/40 mi prijde dost strasna. Muj nazor.Původně odeslal Anduril
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)