Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: rozliseni a vic uzivatelu

Standardní rozliseni a vic uzivatelu

jak nastavit kazdemu uzivatelovi jine rozliseni, tak aby se nezmenilo, kdyz se prihlasi nekdo jiny?
    snad je to pochopitelny
    xp, forceware 77.72

Standardní Re: rozliseni a vic uzivatelu

Citace Původně odeslal foltyn
    jak nastavit kazdemu uzivatelovi jine rozliseni, tak aby se nezmenilo, kdyz se prihlasi nekdo jiny?
    snad je to pochopitelny
    xp, forceware 77.72
    XP SP1, kazdy user u me na PC ma svoje rozliseni, svoji barevnou hloubku, takze to asi moc pochopitelny neni .
    War. War never changes.

Standardní

ja mam dojem, ze ve win xp (i sp2) musi mit vsichni uzivatele stejne rozliseni. zatim jsem teda neprisel na to, jak jednoduse udelat aby mel kazdy jine... taky si rad necham poradit, ikdyz pouzivam jen admina...
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Citace Původně odeslal WereWiking
    snad je to pochopitelny
    xp, forceware 77.72
    XP SP1, kazdy user u me na PC ma svoje rozliseni, svoji barevnou hloubku, takze to asi moc pochopitelny neni .
    no tohle presne potrebuju, ale vzdycky se pouzije posledni posledni pouzity a je jedno jestli to zmenim jako admin nebo user

Citace Původně odeslal WereWiking
    snad je to pochopitelny
    xp, forceware 77.72
    no tohle presne potrebuju, ale vzdycky se pouzije posledni posledni pouzity a je jedno jestli to zmenim jako admin nebo user
    Sry, ale toto nevim .
    War. War never changes.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

u mě doma se přihlašuju jako admin (máti má svou ikonku )
    SP nemám na XP žádnej, zatím sem rád.

Když jsem si změnil pozadí, tak se to změnilo i máti, ale když si tam dala ona svoje, já to mám furt stejný

Ale to až poslední rok, zezačátku to furt přeskakovalo, ale asi se to nechalo časem znásilnit samo
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

tohle imho resi rozdilny rozliseni/b.hloubku/refreshrate u ruznejch monitoru na jedny grafice ne v ruznejch uctech

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání