Citace Původně odeslal e1
Citace Původně odeslal tiktak
...pripojenej jsem pres GPRS/EDGE na Nokii 6230 na T-Mobile...
Odpovedal si si sám. Toto je vlastnosť technológie GPRS, keď je na BTSke veľa hovorov. Jednoducho tu sa dá pekne vidieť, že hlas má oproti dátam prednosť. Potvrdzujú to aj tvoje obrázky. Jeden je robený poobede, druhý večer, keď je počet hovorov nižší a dáta majú voľnú cestu.
Ja vim co myslis, ale predesilam, ze pres GPRS/EDGE jsem pripojenej pres xy telefonu uz od dob jeho spusteni tady, takze vim, ze pri vetsi zatezi site, mi jde download dolu, ale spojitost je stejna, pouze rychlost nizzsi. Je mi jasny, jak to myslis, ale tohle skutecne neni stav jako pri zatizeny siti, chova se to jinak, pouzivam to skoro 24h denne na ruznych mistech a skutecne mam zkusenost.
Tohle vypada jinak, napr pri stahovani nejakyho fajlu pres nejakej download manager, kdy je skutecne za normalniho stavu i v zatizeny siti a miste download spojitej, jen je uskutecnenej mensi rychlosti (mne to klesa napr. na cca. 14-16kB/s ale je spojitej, tohle vypada presne podle toho grafu a kdyz koukam na stav pripojeni, tak kazdou cca. druhou vterinu, mi na jednu dve vterinky jakoby odpadne podle ikonek bud provider nebo muj PC pri odeslani pozadavku.
Tohle je bohuzel skutecne prace nejakyho extrasajrajtu, sit se pri extra vytizeni chova jinak a to sice skutecne jen snizenim rychlosti. (to mam dost odzkousene)
Nehlede na to, ze mam vedle polozenej notebook a pokud pripojim telefon do nej, pak vse funguje, ten sajrajt je natazenej jen v mem stolnim PC.

Ty obrazky jsem snapnul jen pro ilustraci jak to vypada, kdyz to jede a nejede, treba ve Vysocanech na Praze 9 pres den nepozoruju prakticky zadny omezeni ze strany site, bezi mi to celej den skoro furt na plno, takze jinak maximalni spokojenost.