Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 57

Téma: projekt: decent - nic moc HardCore - teď: edited

Standardní

no předek je plnej a to byl taky účel a pak tam jsou dvířka ale stejně teď pořád koukám z gauče na budíky jediné, co nějak vyřešit, něco fakt mazec do té druhé šachty, tak, aby to vypadalo cool (hned to bude o něčem jiném) a zároveň na tom bylo ovládání katody a mušketýra a já nevím čeho ještě

stačí si na té poslední fotce dát před monitorem prst naležato místo té druhé šachty
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

6prizpevku za sebou ty jsi moooc private kamo nejak ti to kazdy ahm..
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Tohle nevypaá až tak špatně, ale to není proč sem píšu, zajímala by mě jedna věc, proč to moduješ, když na to neni pod stolem vidět?
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

podle me tomu chybi nejaky napis/logo majitele

(a taky napad, vkus, provedeni, ...)

EDIT:
    nedalo mi to, a teda jsem stahnul to doporuceny video, a reknu ti, ten zaver, to otoceni kamery, to presne dodelalo nacaty stav meho zaludku.
    Natocil jsi fotakem nebo mobilem nebo co to je blbej panel. DOPORUCUJU

Jo a neber to zaujate... BTW nakolik se zlepsily zvukove vlastnosti "SUBu" pridanim te nalepky? (pokud to teda neni nedejboze PS)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Commandere čekal jsem kdy se ozveš se svejma typickejma buzeracema a divil jsem se, že to trvalo tak dlouho, asi jsi o prázdninách málo na netu - nevím, že v Tobě vyvolává mušketýr načatej stav žaludku, ale pro některé lidi (výrobce a mě) je to teda dost class. Navíc nikde jsem na netu před koupí nenašel dlouhé video (mimochodem udělal jsem schválně windows media ať to má málo), které by ukazovalo akci a barvy mušketýra a tak to taky nad tím odkazem píšu! Takže asi tak k videu blbýho panelu!
    Nakolik se zlepšily zvukové vlastnosti subu přidáním nálepky - asi tak jako se zlepšil kus plechu v tvém case, na kterém je nalepeno několik nálepek powered by.... sub je komplet do modra na jehlách, vevnitř je vše dokonale utěsněno a mám předělanou logiku zapínání a vypínání na elektro desce subu - mimoto ta nálepka by tam asi byla i kdybych to neupravoval a je tam už asi 2 roky, že sis jí všiml až teď....

mě se třeba zvedl žaludek z těch tvejch děr vzadu a zvlášť z toho "stropu" chudáka caseteka a taky jsem se nepoblil

jo ale neber to zaujatě..

-------------------------------------------------------
    Citace Původně odeslal Kořka
    Tohle nevypaá až tak špatně, ale to není proč sem píšu, zajímala by mě jedna věc, proč to moduješ, když na to neni pod stolem vidět?
    no protože

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    no předek je plnej a to byl taky účel a pak tam jsou dvířka ale stejně teď pořád koukám z gauče na budíky
    a taky jinak i když je to pod stolem, tak to neznamená, že bych tam dal jenom bednu od brambor a klid když na něho chci skouknout, tak se cesta najde a jinak mi tady praží do očí jenom zeslabená LEDka monitoru a zeslabená LEDka stanice od myšáka
    -------------------------------------------------------

@ MeTaN

- no já to házím na vícero fór a třeba ten poslední příspěvek o předku tady byl zas reakcí na reakci na jiném fóru, bylo to ale docela k tématu tak jsem to taky pastnul i jinam. Jinak, private.... tady to prostě žije v CM sekci nějak málo
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

me to spis prijde tak,ze kdybys to tady ukazal bez veskerych popisku tak ti to nejaky borec prehodi do nakupni poradny,ze to nema s case moding co spolecneho i kdyz je to jak rikas decent. no ja nevim proste mi to oci nerve, a co je vlastne na tom panelu tak zajimaveho? krom toho ze ho maji v kazdem lepsim PCschopiku to si to kazdej koupi,natoci a prijde se pochlubit? hmm
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní

Commandere čekal jsem kdy se ozveš se svejma typickejma buzeracema a divil jsem se, že to trvalo tak dlouho, asi jsi o prázdninách málo na netu
    aby bylo jasno, tak jsem prezil ten tvuj modrej plast atd, a fakt jsem se drzel ze nebudu psat, ze to nema smysl, ale ted uz se to nejak nakumulovalo

- nevím, že v Tobě vyvolává mušketýr načatej stav žaludku, ale pro některé lidi (výrobce a mě) je to teda dost class.
    jo, to jeho blikani se presne k hodi k tvoji "class"

Nakolik se zlepšily zvukové vlastnosti subu přidáním nálepky - asi tak jako se zlepšil kus plechu v tvém case, na kterém je nalepeno několik nálepek powered by....
    neni to plech, ale plexi :P

sub je komplet do modra na jehlách, vevnitř je vše dokonale utěsněno a mám předělanou logiku zapínání a vypínání na elektro desce subu - mimoto ta nálepka by tam asi byla i kdybych to neupravoval a je tam už asi 2 roky, že sis jí všiml až teď....
    haha, tady je presne to o cem mluvim
    treba "vše dokonale utěsněno" .. nepripada ti , ze to je uplna kravina?
    a abych ti rekl, ten sub mam taky, a je to hroznej shit, akorat ze ty si z neho uplne mimo protoze ho mas na hrotech (ktery museli stat vic nez ten sub) a mas tam modry diody (presneji ty mi tady nevadi, ale jenom ze je tak propagujes).
    Ovsem ber to za predmetne, pokud ti to hraje lip s novou logikou vypinani

mě se třeba zvedl žaludek z těch tvejch děr vzadu a zvlášť z toho "stropu" chudáka caseteka a taky jsem se nepoblil
    a me zase z tvyho predradniku, vlajky gigabyte a podobne
    Jinak jsem rad ze vime ze mas doma tolik kejsu, a reknu ti, kdyz jsem videl de*ila v1.12458 gama a blue-plast alien ghost shadow v 4.108^2 s timhle de*entem na jedny fotce, tak muj zaludek byl opravdu v horsim stavu nez na pohled na moje fanovy diry

tady to prostě žije v CM sekci nějak málo
    Jestli to prave neni tim, ze se vsichni radsi zdrzujou komenetaru z urcitych (vetsinou jiz recenych) duvodu

Ja bych ti nikdy tohle nepsal kdyby sis nemyslel jak si bozi. Asi uzavreme dohodu, ze ja nebudu psat do tvych threadu a ty do mych

MeTaN: tak tak
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal MeTaN
    to si to kazdej koupi,natoci a prijde se pochlubit? hmm
    zatím to nikdo (co teda vím) nenatočil a i na coolermaster.com bylo jen foto black/silver... a už teď vím, že se video pár (4em) lidem líbilo jako nevím co je špatného na videu, kde si každý může prohlídnout muskeetera v akci, když čím víc věcí (informací) na netu, tím jedině lépe. Kdyby nebyla jiná fóra (+ běs v soutěži na pretaktovani.cz), a bylo jenom tohle, tak CM v Čechách asi umřel také je jasné, že jsem pouze nekoupil skříň a nedal jí jen tak pod stůl, ale jak už i malé dítě z mých komentářů pochopilo, tento case (aspoň navenek) nebude (asi) o přímočarce, vrtačce, ani o spreji

@ commander - nemá cenu se s Tebou bavit, z tvého posledního příspěvku si udělá každý obrázek sám. Ať již tví kamarádíčci nebo lidi, kteří sem na ocguru chodí jen pasivně číst si zajímavé informace a postřehy, případně aktivní useři co jsou radši v klidu aby si to tady nerozházeli a pak mi píšou icq, maila...

jenom doplním, že musketeer nějak zásadně nebliká, na tom videu je ale přepínáno vše, aby bylo vidět všechny režimy - co se týče mojí "class", tak už asi 100x jsem zde napsal, že jsem odpůrce svítících nožiček, svítících konektorů, několikabarevných (duhových) svítících větráků, podsvícených podvozků case, podsvícených vystupujících plexi čtvercových samolepek na předku, atd... mívám teď i často vyplou katodu, takže to osočování mě (hlavně od dob devila) už začíná být spíš trapné. A blue*ice sklidil první kritiku - od Tebe - modrej plast... - já Ti názor neberu
    .................................................. .................................................. ...

no a když jsem u té katody, tak foto z progressu:

katoda je uchycená pod nosnou příčku, invertor lepený oboustrannou páskou ke zdroji + fixovaný o 2 boční hrany case, pomocná "čokoláda" konektor fixovaná natěsno v prostoru stěn case, na této fotce ještě zbývá řešit kabeláž - ta je v úzké točené průhledné plastové bužírce. Ovládání katody i musketeera zatím z vyfocené provizorní 5,25" origo záslepky
    DECENT II EXTREME

Standardní

To se mi jenom zdá, to že má někdo jiný vkus než vy, tzv. "antikolotočáři" ještě neznamená že stojíte na té správné straně casemoddingu. Tak trochu mi připadá že tu někdo zavedl éru "one-led in case" a jakákoli katoda nebo kabel navíc jsou nepřipustitelné pro tenhle váš svět casemoddingu. Člověk aby se bál pomalu nalepit si jednu nálepku na case aby náhodou nevyvolal flame

Taktéž se mi nezamlouvá to slovíčkaření, třeba s tím utěsněním. Je jasné že to neutěsnil tak aby to bylo vodotěsné do 50ti metrů ale taky to mohl utěsnit dokonale před prachem a to určitě jde. Takže slovo "dokonale utěsnit" neznamená že to utěsni třeba před vším.

A poslední věc jsou tzv. "flejmisti". Ti ke casemoddingu nikdy nečuchli ale dovolovat si budou jen co je pravda. Těm by asi rank Tágo padl nejlépe k egu.

Já se jen Lukovi divím že ho ještě váš přístup neodradil sem dávat casemody.

PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

a nepokecame si aj o vareni? zdzte sa osobnych invektiv a debilnych kecov PROSIM
    inak aby som aj niecim prispel do diskusie tak >
    nechapem naco tam mas toho CM M2 ked tam mas dvierka, to iste plati aj o tom spodnom LCD
    inak ako skladacka je to vcelku vkusne, ten invertor vzadu by som si teda vonku nenechaval ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

MadCap:
    sry, vyreseno pres SZ, klidne to smaz

Standardní

kdysi jsem se s každou fotkou komprimoval a upravoval zvlášť v corelu, fotky jsem měl malé a trpěla dost kvalita. Teď už je modem stejně na ústupu, dělám je 800x600, ale pořád lepší, než když to někdo dává na fóra přímo z digitálu bez další komprese

další fotky www.calver.cz/luke/pc4

mechanice na audia chybí kryt - právě ho druhý den lakuji

panel ovládá musketeera, fany, katodu,

sestava

panel

panel

hotovo

hliník a lakování

ladí i s usb diskem
    DECENT II EXTREME

Standardní

tak nějak uceleno...

DECENT II EXTREME

Standardní

tak nějak komplieto, tipuju tak 90%, ale už to nechci moc dobabrávat

logem se obvykle začíná, já asi logem končím

www.calver.cz/luke - sekce pc - aktualizované všechny mody
    je tam z nostalgie i můj nultý (unoffic) mod - alfa verze silvera, kdy jsem nechtěl vůbec moddovat, jenom tuningovat

starý předek http://www.calver.cz/luke/pc4/images...ning2_0019.jpg
    (logo chieftec doděláváno)

nový předek http://www.calver.cz/luke/pc4/images/002/001_1.jpg

------------------

je tam strašně moc kabelů, ale prostě jsou:

fan zdroj > ven
    fan zadní 1 > ven + odbočka na spínačku
    fan zadní 2 > ven + odbočka na spínačku
    fan bočnice > ven + odbočka na spínačku
    fan grafika 1 > ven + odbočka na spínačku
    fan grafika 2 > ven
    musketeer > 5 kabelů + odbočka na spínačku
    3,5" thermo-displej - 5 kabelů
    neon 1 > kabel předřadník > odbočka na spínačku
    neon 2 > kabel ven k předřadníku
    řízení zásuvek > kabel ven
    kabely 2x usb > ke čtečce dopředu
    kabely usb. firewire, audio > dopředu

některé vedou "pod zemí", některé vedou "zadem" a zbytek se holt už motá v prostoru

full page
    http://www.calver.cz/luke/pc4/index.htm
    DECENT II EXTREME

Standardní

no nevim luku, ale u nekterych veci s commanderem musim souhlasit - viz. subwoofer... a nebo treba tvoje uchylka mit vsechno podepsany svoji samolepkou (ted se znovu podivej na woofer a uznej ze takhle tu nalepku nelepi normalni lidi)...
    na druhou stranu chvalim ze uz nedelas praseciny typu Devil, ale stale je videt ze je kolotocarina tvou specialitou...
    drzim palce a doufam ze dalsi tvuj "project" bude ucelenejsi a jeste min preplacanej nez ty dosavadni... zkus se na to jednou podivat jako na celek a ne mermomoci vymenovat vsechny ledky za modry, pridat blikatko a nakonec vsechno oblepit samolepkama
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

no tak v tomhle se neshodnem, jak jsem psal, jediným hříchem jsou barevné origo samolepky vpravo nahoře na bočnici

ad moje samolepka - někteří lidi si do case malujou fixou nike, někteří tam lepí 150 biohazardů a quake a podobných featur kreatur, já tam mám prostě svoje moddingové logo, tak jako třeba amg si hodí svoje logo na mercedesa....

mermomocí vyměňovat všechny ledky za modrý - a co jako? má to být modré tak to bude modré (včetně smd led)..

tady na tom fóru jde prostě o to, aby byla černá hranatá krabice, na které by nic nebylo (mechaniky hodit do stealthu), .... ale pánové, i tohle omrzí... černé krabice na boty ... dobře to vystihl XPM

tady něco na potrápení, dobrá práce (hardcore gmono)
    http://arnaud0071397.free.fr/buro02.jpg
    http://arnaud0071397.free.fr/buro05.jpg
    DECENT II EXTREME

Standardní

ti rikam ze na vsechno placas moc samolepek a ty mi na to napises ze jedinym hrichem jsou samolepky... pokracujes tvym logem (samolepkou) a oduvodnis to mercedesem... ja to vidim tak ze si na samolepky uchyl (dyt je mas nalepeny snad i na klavesnici...) a srovnavam mercedesa AMG s pcckem s minimalnim tuningem (pc je vlastne jen poskladany a tuning tam nevidim zadnej) se mi zda taky mimo misu... btw mercedes je o par metru vetsi a presto ma loga ve velikosti tech tvych...
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

jo tuning nevidíš žádnej tak zkus stránku o decentovi...

samolepky na klávesnici nemám...a je to na fotkách vidět. Nemám je ani na myších, ani na monitorech, ani na scanneru, ani na tiskárně, ani na stole, ... to, že si někteří takové samolepky neumějí udělat je jejich problém, jinak by těch cases bylo víc (už jsem odpovídal asi na 14 dotazů, jak tyto samolepky dělat). loga na bočnici jsou přímo úměrná rozvržení prostoru, měl jsem celou bočnici nakreslenou v corelu a jel podle ní.

musím Tě opravit psal jsem že jediným hříchem jsou originální čtverečkové samolepky výrobců v pravém horním rohu

ps mimochodem třeba jedna mechanika je lakovaná, druhá překrytovaná, musketeer má upravené rozsahy a taky to není vidět

ale nechci se hádat dejme tomu, že Ty (vy) byste si tam ty samolepky nedali a je klid
    DECENT II EXTREME

Standardní

jo tuning nevidíš žádnej tak zkus stránku o decentovi...

samolepky na klávesnici nemám...a je to na fotkách vidět. Nemám je ani na myších, ani na monitorech, ani na scanneru, ani na tiskárně, ani na stole, ... to, že si někteří takové samolepky neumějí udělat je jejich problém, jinak by těch cases bylo víc (už jsem odpovídal asi na 14 dotazů, jak tyto samolepky dělat). loga na bočnici jsou přímo úměrná rozvržení prostoru, měl jsem celou bočnici nakreslenou v corelu a jel podle ní.

musím Tě opravit psal jsem že jediným hříchem jsou originální čtverečkové samolepky výrobců v pravém horním rohu

ps mimochodem třeba jedna mechanika je lakovaná, druhá překrytovaná, musketeer má upravené rozsahy a taky to není vidět

ale nechci se hádat dejme tomu, že Ty (vy) byste si tam ty samolepky nedali a je klid
    mno to si trochu nerozumime - to ze je jedna (nebo klidne vsechny) mechanika lakovana/kytovana snad nelze povazovat za tuning ale za samozrejmonst! to ze si do zaslepky dal hnusny vobycejny vypinace bych zase za samozrejmost nepovazoval (ac je mas v kazdym "modu") ale za tuzing ano... musketeera si upravil podle sveho - jsi sikovny, chvalim (stejne tak i DO u devila)... jenomze ty si nemuzes koupit obyc chiefa a udelat mu bocnici, ale musis koupit uz hotovou, hnusnou co ukazuje i tu debilni vzperu, zdroj atd... tohle podle me neni decent ale vietnam! mimochodem jak velkou praci ti daly nalepky si predstavit dovedu - skoro zadnou, pokud si je teda nestrihal v ruce - vyrezavaci ploter maji skoro v kazdym reklamnim kramku... taky nakresleni bocnice v corelu musela bejt makacka... ja nevim, ale ja mam s tuningem spojenou hlavne funkcnost pak teprv vzhled... jo a nalepku mam na kompu taky - ale AC a na cernym kejsu takze zadna pest na oko...
    priklady tuningu:

Snow Leopard 10.6.6

Standardní

jo ale za 1) psal jsi tady ŽE TUNING NEVIDÍŠ ŽÁDNÝ a já Tě odkázal na stránku projektu. protože tady jsem obecně v sekci casemodding. Vypínače to nejsou ty typické trapácké, co se v casech objevují často (i v devilovi), ale jak je vidět, tak....

jsou to seciální krátké přepínače do DPS, které se liší tím, že mají pěkné krátké páčky a na panelu není zepředu vůbec vidět nějaký rušivý závit ani matička, takže asi tak navíc každý přepínač tam má svou funkci a mě šlo primárně opět o VELMI TICHÉ pc, kde jde slyšet max. klepot hlaviček disku (mimochodem MAXTOR je fluid + taky ztišený seek utilitou) a poté šum, když se točí cd (nezpomalené)

přepínače nejsou dávané do záslepky, ale jelikož v chiefu už chyběla pozice, jsou přímo v předním panelu case, opticky je to ale uděláno do černa, aby to navazovalo jako součást mechanik

to, že do case nebudu extrémně vrtat a pilovat, jsem zdůvodnil hned na začátku, proto jsem vybral chiefa, který je povedený už od výroby a s chlazením problémy nejsou. To, abych ho doprasil nějakou dírou, jako třeba ten strop u Commandera nebo vykousávané díry vzadu, to nebylo zapotřebí...

vše je v taktu včetně biosu grafiky, vše šlape, je to tiché a ve hrách ten hluk zaplých větráků už prostě vadit nesmí, tam to toleruju

navíc to, že bočnice ukazuje zdroj a vzpěru, to se mi právě líbí... - ukazuje syrová drsná střeva kompu... nechápu, co je VIETNAM na case, kde je vidět na zdroj a vzpěru - zdroj tam bude ve finále zlatě eloxovaný nebo černý... jako aby bočnice ukazovala jenom průhled na cpu a ramky, to fakt nemusím ... tahle bočnice je už od výroby dost povedená, jinak by pro mě opravdu nebyl problém nachystat předlohu pro lasercut.

stará verze pro devila

šlo mi o to, udělat decentní mašinku a to se povedlo, je to tak, jak jsem si představoval a neboj se, že chief nejde zprasit: http://www.pretaktovani.cz/text/CmmCerven2.asp

to, že umíš pěkně kreslit už jsem Ti chválil v dredu o ideálním hliníkovém case, tak nevím, co to dělá tady fotky respect
    DECENT II EXTREME

Standardní

ono nejde ani tak o kresleni ale o ten vysledek... to ze si to napred nakreslim a pak realizuju pouzivam jen aby byl vysledek lepsi pac si muzu vsechno dobre prohlidnout a pak teprv udelat final verzi...
    ty prepinace jsou sice kratky ale porad jsou obyc... nebylo by treba lepsi pouzit ty jak jsou na resetu/pwr a dat na ne lepsi hmatniky? ja myslim ze jo... na ty bocnici se mi zas nelibi ta mrizka... asi mam spatnej vkus
    ad tichost - ten malej ventilatorek na NB ti bordel nedela? a pokud se nemylim tak chief ma 12cm nasavaci (kterej neni moc za potrebi) a 92mm vysavaci a jak tak koukam tak tam mas jeste tu mrizku takze to moc silent nebude (proto ma asi Commander "zprasenej" zadek - ale funkci to plni velmi dobre) a pak ze je chief perfektne vetranej uz od vyroby... ja napr. nechladim 12cm fanama protoze to lip vypada ale protoze to lip chladi a min huci
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

jebe vam nebo co?
    Jak můžete diskutovat o tom který design je ten pravý. Já vždy myslel že je to věc rozmanitosti a vkusu

PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

Rekl bych, ze je to tu akorat sama hadka s lukem . Jinak ta hadka se mi nechtela moc procitat, a to ze si dava vlastni nalepku na case a woofer mi neprijde tak hrozny, me ta nalepka neprijde vubec rusiva.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Standardní

@ richmond

- přpínače > ono jde taky o to, že za tím panelem už je sakramentsky málo místa a mě se teda tyhle pákové (nejsou to ty obyč pákové, se kterýma sis to zaměnil a co byly třeba u devila) dost líbí - navíc, když řešíš, tak: fan na čipsetu má stáhlé napájení a mřížka na zadních fanech NIČEMU nevadí, protože, jak jsem psal, fany se zapínají přepínačema (ano, právě těma přepínačema) ve hrách. Když jsem psal, že ten počítač je TICHÝ, tak je TICHÝ (o čemž se teď přesvědčilo asi 20 lidí v Ostravě) a já nevím, proč mi to tu jako chceš vyvracet.

To, že má Commander zprasenej zadek (na case) a taky tu hrůzu na stropě, tam nejde o to, že bych neuznal, že je to lepší pro tichost (i když já to teď u sebe nepotřebuju řešit a proto to "neprasím"), ale o to horrible provedení... navíc, když je to tu prezentováno jako "mod století" - no nechal si vyřezat bočnici na laseru a udělal pár věcí a z toho si tady snad všichni sednou na zadek, přitom na PCT fóru se objevujou sakra zajímavé mody, které by tady dostaly tak akorát kartáč.. a tak se tady ani nějak moc mody neobjevují
    no promiň, ale
    tohle http://ocguru.cz/images/pit/commander/diry.jpg
    a
    tohle http://ocguru.cz/images/pit/commander/horejsek1.jpg

udělat někdo jinej třeba z pctuningu, tak dostane na fóru takovýho sprda, že nic neukáže tak minimálně 3 měsíce...
    DECENT II EXTREME

Standardní

Ja som tiez priaznivcom takychto decent modov Mne sa to paci, ale neda sa mi neopytat, ten HDD bez krytu je tam len na okrasu alebo co
    To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+@3300+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite, GIGABYTE GA-7VT600-L - Drotovaný Socket, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@425/680 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 120GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání