Commandere čekal jsem kdy se ozveš se svejma typickejma buzeracema a divil jsem se, že to trvalo tak dlouho, asi jsi o prázdninách málo na netu - nevím, že v Tobě vyvolává mušketýr načatej stav žaludku, ale pro některé lidi (výrobce a mě) je to teda dost class. Navíc nikde jsem na netu před koupí nenašel dlouhé video (mimochodem udělal jsem schválně windows media ať to má málo), které by ukazovalo akci a barvy mušketýra a tak to taky nad tím odkazem píšu! Takže asi tak k videu blbýho panelu!![]()
Nakolik se zlepšily zvukové vlastnosti subu přidáním nálepky - asi tak jako se zlepšil kus plechu v tvém case, na kterém je nalepeno několik nálepek powered by.... sub je komplet do modra na jehlách, vevnitř je vše dokonale utěsněno a mám předělanou logiku zapínání a vypínání na elektro desce subu - mimoto ta nálepka by tam asi byla i kdybych to neupravoval a je tam už asi 2 roky, že sis jí všiml až teď....
mě se třeba zvedl žaludek z těch tvejch děr vzadu a zvlášť z toho "stropu" chudáka caseteka a taky jsem se nepoblil
jo ale neber to zaujatě..
-------------------------------------------------------
no protožePůvodně odeslal Kořka
a taky jinak i když je to pod stolem, tak to neznamená, že bych tam dal jenom bednu od brambor a klidPůvodně odeslal Luke_chiptuning
když na něho chci skouknout, tak se cesta najde a jinak mi tady praží do očí jenom zeslabená LEDka monitoru a zeslabená LEDka stanice od myšáka
-------------------------------------------------------
@ MeTaN
- no já to házím na vícero fór a třeba ten poslední příspěvek o předku tady byl zas reakcí na reakci na jiném fóru, bylo to ale docela k tématu tak jsem to taky pastnul i jinam. Jinak, private.... tady to prostě žije v CM sekci nějak málo

Odpověď s citací