Commandere čekal jsem kdy se ozveš se svejma typickejma buzeracema a divil jsem se, že to trvalo tak dlouho, asi jsi o prázdninách málo na netu - nevím, že v Tobě vyvolává mušketýr načatej stav žaludku, ale pro některé lidi (výrobce a mě) je to teda dost class. Navíc nikde jsem na netu před koupí nenašel dlouhé video (mimochodem udělal jsem schválně windows media ať to má málo), které by ukazovalo akci a barvy mušketýra a tak to taky nad tím odkazem píšu! Takže asi tak k videu blbýho panelu!
Nakolik se zlepšily zvukové vlastnosti subu přidáním nálepky - asi tak jako se zlepšil kus plechu v tvém case, na kterém je nalepeno několik nálepek powered by.... sub je komplet do modra na jehlách, vevnitř je vše dokonale utěsněno a mám předělanou logiku zapínání a vypínání na elektro desce subu - mimoto ta nálepka by tam asi byla i kdybych to neupravoval a je tam už asi 2 roky, že sis jí všiml až teď....

mě se třeba zvedl žaludek z těch tvejch děr vzadu a zvlášť z toho "stropu" chudáka caseteka a taky jsem se nepoblil

jo ale neber to zaujatě..

-------------------------------------------------------
Citace Původně odeslal Kořka
Tohle nevypaá až tak špatně, ale to není proč sem píšu, zajímala by mě jedna věc, proč to moduješ, když na to neni pod stolem vidět?
no protože

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
no předek je plnej a to byl taky účel a pak tam jsou dvířka ale stejně teď pořád koukám z gauče na budíky
a taky jinak i když je to pod stolem, tak to neznamená, že bych tam dal jenom bednu od brambor a klid když na něho chci skouknout, tak se cesta najde a jinak mi tady praží do očí jenom zeslabená LEDka monitoru a zeslabená LEDka stanice od myšáka
-------------------------------------------------------

@ MeTaN

- no já to házím na vícero fór a třeba ten poslední příspěvek o předku tady byl zas reakcí na reakci na jiném fóru, bylo to ale docela k tématu tak jsem to taky pastnul i jinam. Jinak, private.... tady to prostě žije v CM sekci nějak málo