Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: ADSL Nextra Fun - smlouva

Standardní ADSL Nextra Fun - smlouva

Zdar, dnes jsem si objednal pres web nextry tuto sluzbu. Na mail mi prisla smlouva, kterou jsem si vytiskl a predal rodicum (linka je psana na ne). Nicmene rodicum ta smlouva nesedi, podle nich je v ni moc pravnickych klicek, a tak ji chteji prokonzultovat se svym pravnikem. Ten pravnik ma bohuzel dovolenou....

Zajimalo by mne od uzivatelu, kteri:
    a) smlouvu jiz konzultovali s nejakym pravnikem - jsou v ni nejaka uskali? Je dobra? Co vam k ni rekl?

b) pouzivaji jiz nejaky cas sluzbu nextra FUN - narazili jste nekdy na nejake potize se smlouvou?

Rad bych sem smlouvu pridal, ale obavam se, ze by pak byl prispevek locknutej. Proto pokud se nekde mezi vami nachazi dobra duse ochotna si smlouvu precist a dat mi k ni nejake rady - dejte vedet na radon2@centrum.cz. Budu vam vdecnej.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Cece nechces to resit v jednom threadu?

a) Tata je pravnik... Taky mu to kapku smrdelo, ale riskli jsme to...

b) Ne, nebyl... Jedinej "problem" co za tu dobu (pul roku) mam, je ze mi za stejny prachy dali misto pocatecnich 512/128 1Mbit

Cetl jsem ji celou vcetne vseob. podminek... IMHO nejaky klicky tam jsou, ale jde to... Neni to moc odlisny od jinejch smluv co se tyce telekomunikacnich sluzeb v CR...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Rad bych, ale obavam se, ze by mi ho potom mohli locknout
    Diky za info, nechal jsem to precist rodice a nakonec to podepsali, touhle dobou je smlouva na ceste do Nextry.

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Co jsi nechal precist rodice, tu smlouvu, nebo mou reakci?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Standardní

Smlouvu cetli, al to jsem uz povidal, samozrejme tvou reakci.

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal Jenda99
    Smlouvu cetli, al to jsem uz povidal, samozrejme tvou reakci.
    No jsem rad ze ti to pomohlo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání