Citace Původně odeslal Anduril
Lepší je, když si to vyrobíš sám co jsem viděl, tak to stojí docela dost, na to jaká je to blbůstka...
Z čeho? Popřípadě jak to hledat, jelikož to nejspíše bylo řešeno dříve...

Citace Původně odeslal MadCap
uz ma s tymto threadom zacinas STVAT, uz si 3x zmenil temu a vo vysledku to je nakupna poradna chladenia pre wirussa takze si laskavo ROZMYSLI co chces a o com chces mat thready lebo ti to pozamykam a tvrdo premazem
Oh zase jsem po dlouhé době narazil na "inteligentního" moderátora. Pokud by jsi si všimnul tak na začátku jsem dal několik otázek, ale bylo mi odpovězeno jen na vodní chlazení od kterého jsem nakonec ustoupil, jelikož ale odpovědi nepřicházeli tak jsem forum přetransformoval a když jsem dostal částečnou odpověď udělal jsem to znova, aby se dočkal dalších odpovědí, či spíše doporučení, ano mohl bych pro každé zakládat nové auditko, ale proč to Pokud by se chtěl někdo něco dozvědět tak pomocí hledání to najde stejně jako kdyby to bylo více for? Tak tedy proč zasírat celé forum které to ani nemá moc rádo, jako mod phpBB fora by jsi měl vědět, alepon některé jeho nedostatky tak proč je podporovat