No tak třeba www.okcomputers.cz , dneska jsem ho tam koupil a jede pěkně když schodím Ximovi větráky na 1000 ot. tak jede tišeji (ale skoro nepatrně)
Jinak přemejšlím, že ho vemu na XP-120 místo papse a nastrkám je zb do skříně...
Teď se rozhoduji jak s tím větrákem na grafárnu ted mám AC a vrčí (ne prostě normálně, ale prostě dělá vruuum vruuum a někdy když se roztočí tak je to extra kravál) a jestli ho mám reklamovat, prodat nebo koupit toho zalmana trochu se bojím, že klesně přetaktování pamětí (teď jsem se např vrátil k orig chladiči od Leadteku, i když je hlučnejší nevručí a musel jsem to schodit jádro na nějakých 400 a paměti na 800)...
Tak co myslíte AC vs. Cu Zalman?
A pak jaké 92 mm fany chci jeden hodit před disky a speedfanem ho regulovat aby nepřesáhli 40 stupnu (ted mej mezi 35-45) takže by se většinu doby vubec netočil...
PS: Neví někdo jak do speedfanu přidat regulace dlaší větráků? Na desce je spousta přídavnejch, ale regulovat jde jen CPU a Severní most... (psal jsem to na začátku, ale pro jistotu je to Abit IC7-G)