OMG OMG

jednoznacne malo, zalostne malo ramky, 512 je malo aj na low detaily

Ved na low zabera bf2 cca 430mb (spolu so systemom je to viac ako 512) a potom to swapuje a trha.

Co som bol sam prekvapeny - mam giga ram, tiez 6800vku - na high detaily ta svina zozerie okolo 780, ba dokonca sa mi zda ze az 960MB ramky!! Proste giga ramky malo - hra ide svizne, ale trha - lebo disk swapuje... a to je 74gb raptor. Jednoducho - akonahle to swapuje, tak so seka - proste ide to krasne plynulo ale ked sa otocis a nacitava bud nove textury do grafiky, alebo mozno ine data do ramky - hej ale ved agp texturing ide aj tak do ramky - takze ak ti dojde ramka tak ti ani agp texturing nepomoze.... A ked lietas rad nizko a rychlo, tak to pekne serie.

Tiez som to skusal na medium na notebooku 1.6 dothan, r9600pro - swapovalo to, lebo nb mal iba 512 ram. A nepomohlo ani povypinat vsetky procesy win, okrem uplne kritickych. Proste 512 je na bf2 malo, a zda sa ze giga tiez (ale to boli fakt max detaily + level pre 64 ludi + 128mb grafika = daco v ramke zaberali aj textury, ktore by sa tam asi neboli dostali ak by som mal viac ramky na GK).

Takze asi taky je moj nazor, dufam ze ti to pomoze vyriesit problem...