Zachranna sit pridana![]()
(stacilo dole cca. 1mm "niti" - ono uz je to spis takovy tensi provazek - pod zadkem disku - predek drzi kabely - udelat smycku, no
)
Take jsem vymenil gumicky za vetsi - eg. mene napnute, co sehnala segra v Kauflandu, ale i tak...
Prave prijela UPSka a dorucila mi novy 160G Maxtorek
I rozdelal jsem server a lekl jsem se - zadni gumicky byly OPET preskle a disk "hacal" zadkem na zelenem mekkem filcu, co jsem tam nastesti dal... Stary 80G Seagate to zvladnul bez problemu, ani jsem o tom nevedel...![]()
Tak jako tak, budu se muset poohednout po nejakych poradnych gumickach, a ne po praskajicich hruzach...![]()
Tusim, ze kdyz ty z kocarku nevyhovely, tak snad nejake duse do motorky...![]()
PS. adminkovi tohoto fora bych rad vzkazal, ze blokovani IP adres i nicku je na lidi s polovinou mozku docela neucinne![]()
A aby to bylo jasne ostanim, tak se mi ten ubozacek snazi naivne blokovat pristup protze jsem navrhnul zmenu pravidel, aby mohly byt v podpisech smajliky - ostatne mi je tam forum samo udelalo, kdyz jsem tam napsal "" a tato "drzost" byla takto odmenena.
Urcite nedoporucim nikomu toto forum a vyradim ho ze vsech svych linku - a toto je take muj posledni prispevek zde
Mozna diskuze o tematu zde: http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=14&t=222