Přesně jak říká Skodik... už nápis gigabyte jsem lepil na bočnici jako mozaiku... jinak ty loga zas tak obrovské nejsou, možná to zkreslují fotky, je to "pár na pár" cm , ale menší by už fakt nešly, pokud mají zůstat origo

@ marty - informační lcd asi vepředu nebude stejně jako nebudou stříkány záslepky do černa, protože jak mám na jednom obrázku: příjde tam ještě černý musketeer 2 (splním si sen, ale chtěl jsem jedničku) a do 3,5"ky příjde tohle (KME panel)
leda že by nějaký decent průhled zepředu aspoň na to 3,5" ale nerad bych to nějak "brutálně" narušil

----------------
jinak teda fakt ZÍRÁM

Ve 3:21 si jedna ze zaměstnankyň v CHIEFTECu přečetla můj mail

a v 7:56 odpověď:

Dear Sir, good day

Your e-mail enquiry was well received with many thanks. Sincerely Chieftec appreciate your kind purchase of our computer case products.

As indicated regarding the logo issue ; please kindly refer the certain company logo with jpg format as attached file. Best wish this file would be somewhat of useful for your modding purpose.

Please feel free to inform me if you need any. Thanks you again for supporting of Chieftec !

Best Regards

Juliet Cheng / Sales department
Chieftec Industrial Co., Ltd.
Tel No. : 886-2-26594659
Fax No. : 886-2-26594596
www.chieftec.com

a poslala velké logo v jpg, ale ne to, co jsem chtěl no stejně už je to jedno, ale je vidět, že v Chiefu na zákazníky asi nekašlou

dávám ho sem na ukázku zmenšené a komprimované