Hi all,
tak ked mi pride doska musim troska pokurit moju MSI Ti4600 je to 128MB, AGP 4x, VIVO, pamate Samsung 2,8ns, jadro by malo byt vyrabane 130nm technlogiou. Default frekvencie su 300/580, s takym miernym (nezapisal som si hodnoty voltazi) Vmodom, fat len nieco som pridaval som dal max. stable 335/735 s pasivmy obrovskymi na ramkach a na GPU pasiv z P4 Prescotta s medenym jadrom, asi na to dam aj FAN naky vacsi. Myslim, ze s chladenim by problem nemal byt... Ked tak na testy by som tam pustil naky poriadny FAN ked aj hlucny, aby som videl ten "vykon"
. Tak by som sa chcel spytat ake maximalne ale aj tak bezpecne napatia GPU/MEM su pre tuto kartu - teda GPU ofiko bezi na 300MHz - 130nm a ramky su Samsung 2,8ns ofiko bezia na 580MHz podla vzorca by malo davat maximum 914MHz
Viem, ze je to trocha blby dotaz, ale chcel by som jej fakt viac prikurit a pritom jej neublizit. Nerad by som jej totiz napr. pod Windoze pridaval, pridaval a odrazu black screen
Alebo to zase vsetko zalezi na teplote? Kym stiham chladit, mozem pridavat... Ak by o tom niekto nieco vedel dakujem za odpovede!
![]()