Já bych něco dodal
Malý, dodržuje standardy, ok ok ok, to je fakt

1) v základu je funkčně chudej (pro mě nepoužitelnej) a některý extensions, to je fakt síla. Řeže se to mezi sebou, pak kuli nim padá celej nebohej FF, zpomalujou ho (třeba takovej špatně udělanej skin dokáže divy)

2) systém updatů je taky neštěstí - furt stahovat celej program, firefoxů sem nastahoval už tolik, že by vydali za jeden IE

3) firefox se někdy chová dost divně - někdy mi nenaběhne, ale jako proces běží, killnu ho, nastartuju znova a už jde. Divný

4) když už je kompletně v háji profil, že se musí vymazat a jet na novo, tak uplně zbožňuju pokaždý instalovat znova všech těch milion extensions

řešením by mohla bejt kompletní velká extension/balík, kterej by FF pěkně vyšperkoval atd. Hlavně, aby to bylo od lidí, co uměj pořádně programovat, některý extensions sou fakt o nervy

I přes tohle všechno ho ale používám, protože zkrátka nic lepšího neni, takže mě nekamenujte za to, co sem napsal

Maxthona používám už dlouho, jedu půl na půl. Ale je to furt IE, takže "do světa"

Opera je co verze, to unikát, každá zobrazuje některý věci jinak, takže ta taky pro mě neni.