Citace Původně odeslal Jezevec
Zvasty, ty akorat nesmis trbas snizit prujeznou vysku ... kazdymu je to putna. Kdyz to natahles aspon 4m nad zemi, tak pohoda a stejne si nikdo ani nevsimne, ze tam nakej drat je. Kdyz to das do zeme a trebas to prihodis ke kanalu, tak jediny riziko je, ze az budou kanal kopat priste, tak ti to prekopnou.
Chováš se, jako by jsi měl patent na rozum. To co píšeš, je možná tvoje zkušenost z praxe, ale je to napadnutelné, tak zkus diskutovat normálně.

Když jsem chtěl u sebe přes ulici natáhnout kabel, tak jsem si zašel na městský úřad, vyjednal si povolení od správy majetku města a ohlášení na stavebním úřadě a šlo to. Snažil jsem se být příjemný a nedělat chytrého a s úředníky jsem se bez problémů dohodl. Převěs je realizován outdoor STP kabelem zavěšeném na nosném lanku, funguje to už skoro rok bez problémů. Výška je kousek přes šest metrů. To je moje zkušenost.
Zakopávání kabelu do země (legálnímu) bych se raděj vyhnul, to už obnáší hodně papírování (projekt, vyjádření správců sítí, stavební povolení, stavební dozor) a na takovýhle projekt by to bylo zbytečně náročné.