Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Plugin Getright do FF - jak se ho zbavit?

Standardní Plugin Getright do FF - jak se ho zbavit?

Poradte mam FF 1.0.6 a do toho jsem nainstaloval ten plugin od Getrightu na stahovani, takze tedka zip a exe soubory (mozna aji jeste nejaky) se stahuji pres getright.

No a potrebuju se toho pluginu zbavit aby FF stahoval zase vsechno pres svyho spravce. Plugin jsem zkusil i odinstalovat ale nepomohlo. Nemate nejaky napady?
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Mrkni do X:\Doc%Sett\{login}\Mozilla\Firefox\{nejakeznaky}\ extensions

a tam to prislusne promazat zminky o te extension. Nejen jeji adresar ale i soubor Extensions.rdf atd

Standardní

Nasel jsem tuhle cestu C:\Documents and Settings\Administrator\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\m97chb91.defaul t\extensions

v tom je vic slozek pojmenovanych kombinaci pismen a cislovek, ale bohuze l ani v jednom jsem to nenasel (tri skiny, adblock a tab prefer)
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Tak uz asi visi jen v tom souboru Extensions.rdf ktery je imho list extensionu ktere mas. I kdyz uz to fyzicky asi nainstalovane nemas.

Tam najdes neco jako
    Kód:
      <RDF&#58;Description RDF&#58;about="urn&#58;mozilla&#58;extension&#58;&#123;805225dd-23f6-4b0e-8d78-7001c872d88c&#125;"
                       em&#58;version="0.8"
                       em&#58;name="Flash Click to View"
                       em&#58;description="Replaces Flash objects with a button that you can click on to view them."
                       em&#58;creator="Lorenzo Colitti"
                       em&#58;homepageURL="http&#58;//flashblock.mozdev.org/"
                       em&#58;iconURL="chrome&#58;//flashblock/content/flashblock.png">
        <em&#58;contributor>Ted Mielczarek</em&#58;contributor>
        <em&#58;contributor>Ted Drake</em&#58;contributor>
        <em&#58;contributor>Jesse Ruderman</em&#58;contributor>
        <em&#58;targetApplication RDF&#58;resource="rdf&#58;#$oQdCX1"/>
      </RDF&#58;Description>
    Tam vidis nazev(tady zrovna Flash Click to View) tak ty najdes ten svuj a cely ten blok smazes.

Pro jistotu si to pred upravou nekam zalohuj.

Standardní

Takze dukladne jsem prohledal ten soubor (byl na tom miste, jak jsem sem daval tu cestu) ale nic jsem v nem nenasel Uz jsem zkusil povypinat aji monitorovani v getrightu a i to nepomohlo. Nemuze to byt treba nekde v registrech?
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Neni to extension, je to plugin. Staci odmazat soubor NPGetRt.dll z adresare Plugins (napr. C:\Program Files\Mozilla Firefox\Plugins\NPGetRt.dll) a restartnout Firefox.

Jinak doporucuju pozivat extension FlashGot (http://www.flashgot.net/). S ni si muzes vybrat jestli stahovat pres D/L manazera, nebo pres firefoxe a ma par dalsich uzitecnych vychytavek.
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní

Tak fakt to bylo jak rikal Umbro, smazal jsem dll a uz je klid... ja se spolehl na tu uninstalaci pluginu, ktera ale nemela zadnej ucinek (jen se to odstranilo z Pridat/Odebrat programy)

Takze vyreseno, diky
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Jestli si to odinstalovával se zapnutym Firefoxem, tak se neni čemu divit
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Standardní

Citace Původně odeslal Gappa
    No tak snad by si to ten uninstalator mel ohlidat a rict mi ze mam FF pustenej.. nerekl, napsal ze je to successfull

A navic, ten dll nebyl vubec nijak chranej proti smazani, kdyz byl FF spustenej. Smazal jsem ho normalne, ani to neremcalo ze se pouziva. Pak jsem vypl a zapl FF a uz byl klid.. takze si myslim ze ten uninstalator je divnej
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Citace Původně odeslal Levis_X
    Citace Původně odeslal Gappa
    No tak snad by si to ten uninstalator mel ohlidat a rict mi ze mam FF pustenej.. nerekl, napsal ze je to successfull

A navic, ten dll nebyl vubec nijak chranej proti smazani, kdyz byl FF spustenej. Smazal jsem ho normalne, ani to neremcalo ze se pouziva. Pak jsem vypl a zapl FF a uz byl klid.. takze si myslim ze ten uninstalator je divnej
    Bohužel, s takovejma "uninstalatorama" sem už měl taky tu čest, aspoň že smazal záznam v registrech, zbytek sem zvládnul sám
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání