Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: EIZO 568 - oplati sa to za tie $?

Standardní EIZO 568 - oplati sa to za tie $?

Mam SURNY problem.
    Mozem mat tohto krasavca za 15 000Sk a rad by som vedel, ci sa takato investicia oplati, alebo postaci aj nieco ine. Povodne som mal v plane nieco okolo 10-11 000 za 17" a tych 15 000 je uz naozaj uplny cenovy strop. V LCD sa moc nevyznam a privital by som nejake skusenosti jeho pouzivatelov.
    Potrebujem monitor na dlhodobu pracu - hlavne grafiku (corel, photoshop, CAD, GIS) - takze farebne podanie a cierna hraju rolu, Office, internet, programovanie. Hry nehram prakticky vobec a na filmy musi stacit aj 25ms.
    Cez den mi na monitor dost svieti zboku slnko a v noci za PC stravim tiez znacny cas a ak nerobim s grafikou, tak mam rad tmavsie nastavenie monitora.

EDIT: V tomto som uplna lama: 1280x1024 @ 60Hz cez DVI je bezna hodnota? Myslel som, ze to pojde na 75Hz.
    A este link na specifikacie
    www.eizo.sk/products/lcd/pdf/cze_L568.pdf
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

EIZO je rozhodne dobra volba na praci (grafika, CAD,...). Ja osobne bych jiz ted sel do 19" LCD. EIZA 19" budou asi drahe Zkus precist nejake recenze na netu (dej do googlu "19 lcd review" nebo tak neco), a zkus pohledat, treba ti padne do oka nejaka dobra 19" za podobnou cenu.

Standardní

Mozem potvrdit, ze EIZO je velmi dobry vyber.
    Nakoniec som sa stal jeho hrdym majitelom a za tie investovane peniaze to naozaj stoji. Len sa este musim nejako prekusat cez nastavenie farieb, lebo v tom mam uplny gulas
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Member
    Vliv
    277

Standardní

Ja som chcel eizo ale teraz idem do viewsonicu 191b - 19" nejaka nova MVA (takze farby v pohode, aj cierna) a znizili odozvu na 8ms (ako to spravil nejakov fintov aj eizo) takze nemam o com. Cena cca 20 k SK
    Akurat bacha na to ze si treba kupit 3rd generaciu, lebo oni robia monasi z rovnakym nazvom a pritom ide o nieco uplne ine
    skratka compjuter

Standardní

Kto robi rozne monasy pod rovnakym nazvom? EIZO?
    Vie mi niekto poradit dobre linky na webe (podla moznosti v SR alebo CZ), ako si na tom zazraku (alebo vseobecne) nastavit farby? S LCD nemam v tomto ziadne skusenosti.

Standardní

kamos ma to Eizo doma a muzu ti ho jen doporucit, lepsi barvy sem na LCDcku jeste nevidel, fakt super LCD...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání