Citace Původně odeslal almanil
Citace Původně odeslal Umbro
No, a neni to tak nahodou trosku fake?
Mno to je skoro jedno, moc lidi si to stejne asi v realu nekoupi, i kdyz tu ted slintaji . Stejne jako ja. A myslim, ze tu bude spis jen Ozdoba, proste serepeticka, to ze se meni popisky je mozna prakticke, ale to, ze to vydrzi chvili za pravdepodobne moc $ je neprakticke.
To mas i nemas pravdu.
Napriklad - pokud to nejakej distributor doveze, da mi na to 2-3 roky zaruku, prectu si, ze technologie OLED pouzita na tu klavesku je uz tak OK, ze mi to vydrzi bez rozdilu svitivosti 5 hodin provozu denne po dobu tech 2-3 let, a k tomu si na webech prectu, ze mechanicke zpracovani je tak kvalitni, ze se reklamuje jedna klavesnice ze sta distribuovanych, nebud litovat treba 5-7 tisic, abych si ji koupil - dle fotek a principu funkce je to skutecne bomba (a bude jeste vetsi, pokud -jak psano - bude podpora ze strany softwarovych firem, pripadne bude open source a budou se dat stahovat nebo rovnou treba vytvaret svoje profily pro oblibene aplikace.
Takhle si to predstavuju ja.
Skutecne bych videl jako nejvetsi problem mechanickou stalost a zajisteni kvalitni svitivosti OLED po delsi dobu provozu.
Dle meho pri vyreseni alespon vetsi casti moznych problemu, si takovahle klaveska - displej svoje zajemce najde a mozna, ze je ani nebudou stacit vyrabet, jak je budou lidi chtit.
Myslim ze principielne je to skvely napad a jak opakuju - pokud nebude moc trpet problemy, neco vydrzi a cena se diky zlevneni technologii stane jeste prijatelnejsi, pak si osobne myslim, ze tu mame trosku revoluci ve stejne mire, jako treba kdyz poprve vybehli vyrobci s koleckem na mysi.
Je mi jasny, ze v soucasny chvili je to jen dizajnovka za veliky penize, ktera se teprve zacne vyrabet, ale je mozny, ze tenhle patent se bude draze prodavat a nebudu se divit.
Napr. uz jen to, ze tuhle klavesku muze pozivat japonec, rus, anglican, arab a tedy kdokoliv na svete pro to, ze znakova sada na klavesnici bude dilem programatoru a ne vyrobni linky, co to na jednotliva tlacitka musi vytisknout a to v podstate skoro pro kazdej stat v urcitejch obmnenach.
Dle myho ma tenhle princip uzasnou budoucnost, ac na to ted hledime jen jako na hooodne drahej doplnek luxusni kancelare.
Nevim, ale ja teda delam furt