no a ja to zas obhajil mnozstvim mista a VARIABILITY tyhle bedynkyPůvodně odeslal MadCap
![]()
co sem mel v ruce tak nejvic topil raptor (dat 2 na sebe = sebevrazda) ale kdyz uz mam raptora tak si na nej koupim i nejakej box protoze i pekne rve.
ja vas trosku nechapu ale napovim vam: kejs je formatu atx/btx (pseudo) ALE je v trayi kterej bude oboustrannej (tzn. ze bude klidne jak na levo tak napravo), zdroj jde taky otocit, ale nebude problem otocit i celou bednu. takze kdyz nekdo (jako ja) bude chchtit pouzit windtunel z C001 a bude mu prekazet napr. mechanika tak bednu/traye parkrat otoci a usporada podle libosti. prave ze na zacatku byla variabilita podminkou a ted se na ni trosku zapomina (zatim nemam cas kreslit do toho sipky ale vsechno bude) stejne tak jako na reseni airflow, disku (ten kos taky neni final ale nejak takhle bych to udelal, treba jen na 3 disky aby se vam neupekly) atd.
kdo mate nejaky (oduvodneny) pripominky na konstrukci tak sem s nimi, abych to potom neprekresloval cely![]()