Citace Původně odeslal MadCap
ked mas vykonne disky 1 cm od seba a nefukas na ne, tak ich UVARIS ... tolko k teme 4 disky v podobnej konfiguracii
no a ja to zas obhajil mnozstvim mista a VARIABILITY tyhle bedynky
co sem mel v ruce tak nejvic topil raptor (dat 2 na sebe = sebevrazda) ale kdyz uz mam raptora tak si na nej koupim i nejakej box protoze i pekne rve.

ja vas trosku nechapu ale napovim vam: kejs je formatu atx/btx (pseudo) ALE je v trayi kterej bude oboustrannej (tzn. ze bude klidne jak na levo tak napravo), zdroj jde taky otocit, ale nebude problem otocit i celou bednu. takze kdyz nekdo (jako ja) bude chchtit pouzit windtunel z C001 a bude mu prekazet napr. mechanika tak bednu/traye parkrat otoci a usporada podle libosti. prave ze na zacatku byla variabilita podminkou a ted se na ni trosku zapomina (zatim nemam cas kreslit do toho sipky ale vsechno bude ) stejne tak jako na reseni airflow, disku (ten kos taky neni final ale nejak takhle bych to udelal, treba jen na 3 disky aby se vam neupekly) atd.
kdo mate nejaky (oduvodneny) pripominky na konstrukci tak sem s nimi, abych to potom neprekresloval cely