Citace Původně odeslal Gentle Giant
Citace Původně odeslal janko_hrasko
Citace Původně odeslal Gentle Giant
Citace Původně odeslal janko_hrasko
No TCCD nad 3V niesu stavane, ale nikde nieje napisane, ze sa to donich na testy nemoze pustit. Btw .. ak by si si precital datasheet TCCX tak by si zistil, ze ich max voltaz je dost cez 3V Aj ked skutoscnost je ina NO su proste kusky TCCD ktore maju radi vyssie napetie, a su ktore maju radi prave nizsie napetie.
A tie cisla o ktorych pisal jan555 sa nedaju dosiahnut asi zo ziadnymi pametami.
Kdyby sis přečetl můj post pořádně, viděl bys, že píši o tom, že na pcstats do nich pustili 3.4V
Kludni hormony chlape ... toto je debata, a nie flamewar, tak tu neslovickar a nehraj sa na najmudrejsieho Ja som akurat reagoval na tvoje Vernerovky a to co bolo dalej.
Už jsem měl tu pochybnou čest přečíst pár Tvých příspěvků a výsledné resumé je to, že sem chodíš akorát provokovat. Tak se na to , laskavě, vykašli.
Kludene mi prosim posli nejake odkazi na taketo prispevky bud na SZ alebo aj tu ak chces. Tu si sam moze kazdy vsimnut kto tu chodi provokovat Niekdo nevies vsetko a supermani podla mna proste neexistuju. Viac sa ktomu nebudem vyjadrovat .. ked tak SZ

K teme : http://www.xtremesystems.org/forums/...highlight=Geil