Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Umístění subwoferu

Standardní Umístění subwoferu

Dnes jsem si koupil Logitech X 230 jsou 2.1. Teď nevím kam umístit subwofer , protože na stole místo už není.Bude slyšet na zemi pod stolem ?

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní Re: Umístění subwoferu

Citace Původně odeslal Dusan
    Dnes jsem si koupil Logitech X 230 jsou 2.1. Teď nevím kam umístit subwofer , protože na stole místo už není.Bude slyšet na zemi pod stolem ?
    taky ho mam na zemi pod stolem a myslim ze to je tak spravne protoze v manualu kterej jsem k tomu dostal je to taky tak
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

A co treba tohle:

http://amplion.wz.cz/tp-subwoofery.htm

uz to sem davam asi potreti za tenhle tyden...
    Co takhle v google dat subwoofer + umístění atd?
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal tiktak
    A co treba tohle:

http://amplion.wz.cz/tp-subwoofery.htm

uz to sem davam asi potreti za tenhle tyden...
    Co takhle v google dat subwoofer + umístění atd?
    Jednou to bylo pro me Kazdopadne pokud mozno ke zdi nebo do rohu ale nebat se experimentovat

Standardní

Pokud zvládáš aspoň trochu angličtinu, podívej se na http://www.aes.cz/schuze2004/salava.pdf

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Obecene se to neda rict, a ani ti to nikdo nerekne. Ja jako neprofesionalni zvukar te s touhle otazkou poslu do <>, dokud neuvidim tu mistnost. kazda zidle znamena pro nizke kmitocty bordel, a to nemluvim z jakeho je materialu, a jekou ma povrchovou upravu a tvar....

Proste ani obecny doporuceni stavet SW diagonalne v mistnosti nemusi byt nejlepsi, pokud mas po obvodu nabytek, coz jiste mas...

Nemuzes cekat, ze ti nekdo rekne dej to na strop ... proste MUSIS SAM ZKOUSET ... vzdyt o nic nejde, muzes to presouvat do aleluja. tady neplati jednou rez dvakrat mer, zde plati rezej, dokud nejsi spokojenej.

mmmartin: Jinak ten link je presnej, je hromada softu, ktery ti vykresly akustickou krivku mistnosti, kdyz jsem zkusmo udelal muj pokoj, byl jsem zdesen, jak mi tam cestujou stredovejsky...

EDIT: jinak k tve primarni otazce: ZASADA, NESTAVET SW vis jak nad uroven kolen, pokud je tato rovina rozhlehla ... jde o to, ze basy jsou velice vsesmerove(menic vyzaruje pod velikym uhlem), tedy kvuli odrazu od samotne podlozky, bys vytvoril akustickou diru, kde by basy nebyly ... tedy STAVET SW NEJLEPE NA ZEM.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee

Nemuzes cekat, ze ti nekdo rekne dej to na strop ... proste MUSIS SAM ZKOUSET ... vzdyt o nic nejde, muzes to presouvat do aleluja. tady neplati jednou rez dvakrat mer, zde plati rezej, dokud nejsi spokojenej.
    Presne, zkusil sem ten muj dat ke zdi a dopadlo to tak ze to naprosto brutalne duni po celym byte ale ja u stolu zachytavam temer polovicni LFE nez napr rodina v obyvaku. Kdyz byl woofer uprostred pokoje tak to tolik nedunelo ve zbytku bytu ale ja sem u stolu citil to prave. Takze proste experimentuj

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání