Citace Původně odeslal ace
Citace Původně odeslal Peter5110
Cyberhome dvd 462 má nástupce 465 který má analog 5.1 výstup a o nejlepším dvd s divx není pochyb.
v zasade mas pravdu az na jeden detail, ktory moze niekomu vadit
ch 462 mala v minulosti poziciu titulkov (firmware 16, 25) striktne na spodu tv obrazu a kedze niektore tv mali vertikalne posunuty (alebo inak deformovany) obraz tak nebolo vidno cast alebo vobec spodny riadok, vela uzivatelov sa stazovalo tak to posunili (uz 2x !!) a teraz je to zas prilis vysoko, novsie fw to teda maju napr. pre mna prilis vysoko (predtym som to mal ok) takze ja som ostal na starom fw, vyrobca uz zrejme nebude ochotny posuvat to zas dole kvoli staznostiam tych, ktorym to predtym vyhovovalo, skola len, ze nove fw prinasaju aj kadejake opravy o ktore takto prichadzam ale zas mne konkretne nechybaju lebo mi vsetko slape ako ma

ch465 zacina udajne (nemam overene) uz na novsom firmware, ktory ma titulky vysoko a to by mi dost vadilo ale napriek tomu by som dnes isiel do ch465, pripojit na to napr. genius 5.1 a mas vybaveme
Já používám Fw 25 měl jsem ho tam v základu a tytulky mě naprosto vyhovují a i vše ostaní šlape jak má.Neměl jsem nikdy důvod dávat tam novější a ani bych ho tam nedal protože pozice tytulků už je opravdu moc vysoko.Ch 465 by měl mít nejnovější Fw 29 a to je docela škoda,třeba na něj udělaj i Fw kterej bude mí titulky níž.