mmm nedockavost opet zvitezila, zajel sem do shopu a hodinku obchazel jak mlsnej kocour kolem cca 25 panelu co tam meli vystaveny, pak sem totez udelal ve druhym sic nemeli modely co jsem si predstavoval ale udelal sem si jasnou predstavu jak drsne se od sebe muzou LCD lisit

po podrobnem pokoukani na rychle herni video sem zjistil ze mi "pomalost" LCS nijak nevadi, a pokud jde o barvy ve srovnani s CRT (byly hnedka vedle) jsem nasel jen 2 kousky co by za to stali

iiYama 435S
Acer AL1751

ani LG 710 (asi za 12k) se necapala a vedle tech dvou vypadala jako sediva chudinka. jinac vsechny Fujitsu Siemens vystavene -> blitka jak barevne podani tak jas/ kontrast

takze vyreseno

Acer AL1751
500:1 kontrast
300 cd/m2 jas
8ms odezva
DVI
dal sem 8900 s dani

pred chvilkou sem na tom paril CSS je fakt ze smouhy pri rychlim pohybu vidim ale nijak zvlast mi nevadi
no a poustim si u kacicky od luise roya a osobne barvy vidim stejne jak na CRT fakt bez rozdilu
ded pixel sem zaim nenasel ani jeden edinou chybu kterou musim vytknout pri okrajich e podviceni silnejsi a z recne to dela sedivou )asi 1 cm na kazde strane ale s brazem na plose je to vcela neznatelne

EDIT : PPS : jo a repracky sou uplne na hovno nepustil bych si na nich ani nevyladeny radio :c)