Citace Původně odeslal Hrochoslon
ja sem taky jeste neskoncil!! tech 145 fsb jeste stabilne dam a pak je jen krucek na 150 jen to musim jeste trochu vychytat
Tak dej pak vedet, jaks dopadl. U tak vysokych FSB je pak asi problem dobra pamet. Jinak pri vyssich fsb jsou i pri stejnych kmitoctech po pretaktovani vyssi vykony. Viz pred casem g_lstorm, nebo kdo to byl - mel myslim 1,56 GHz 1100 a fsb144 - a moje 1400 s fsb 112 davala skoro stejnej takt, ale o neco mensi vykon.

Az me dozenes /predzenes, tak nekam poves vysledky ze sandry, at se muzu kochat.

Mimochodem dnes jsme delali pokusy s rychlosti encodovani do mp3 - pomoci Lame - High_precision - od nekoho tu na foru lame zkompilovane na kvalitu. Na mem stroji trvala jedna zkusebni pisnicka (celk. cas 3:22)
2:04 minuty a na P4 2,0 2:41 !!!!
Jeste budu mit casy z XP1800+ jsem zvedav.

Jo a jinak jsem si dnes taky vodprask Firewire v PC. Prisel jsem ke stroji a jak se kablik valel po stole, tak po nem sahnu , ze ho uklidim (zahodim jinam) a preskocila pekna jiskerka. Od ty doby FW nejde. Wokna ale radic detekujou, pri spojeni s CAM nic. SAKRA! Sem smolar. Takhle jsem jednou uz znicil disk(reklamace OK ), kdyz jsem ho bral ze stolu prackama.
(taky jiskricka) Vubec - staci se projit po koberci a uz to ze me lita - futra, manzelka, atd..