Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Thermaltake TR Silent Rock

Standardní Thermaltake TR Silent Rock

hi

mam barton 2600+ taktnuty na 2184mhz (11.5x190) 1.7V. vyssie mi to nejde, resp neskusal som uz zvysovat voltaz.. ale chcel by som sa dostat na 11.5x200 a teraz mam chladic titn d8tbcu cize nic moc. tak sa chcem spytat na tento novy chladic od thermalrocku (divizia thermaltake) http://www.chladice.sk/produkty/produkt.php?id_ele=279

mate niekto skusenosti? a vie mi niekto poradit na akej voltazi by mi mihol bezat ten procak na 200fsb?

dik

Standardní Re: Thermaltake TR Silent Rock

Citace Původně odeslal bizarresk
    hi

mam barton 2600+ taktnuty na 2184mhz (11.5x190) 1.7V. vyssie mi to nejde, resp neskusal som uz zvysovat voltaz.. ale chcel by som sa dostat na 11.5x200 a teraz mam chladic titn d8tbcu cize nic moc. tak sa chcem spytat na tento novy chladic od thermalrocku (divizia thermaltake) http://www.chladice.sk/produkty/produkt.php?id_ele=279

mate niekto skusenosti? a vie mi niekto poradit na akej voltazi by mi mihol bezat ten procak na 200fsb?

dik
    tenhle ti to neuchladi - mam ho a ty heatpipe snad nejsou ani naplneny! je to uplne stejnej coooler jako coolermaster hhc-l61 akorat ma redukci na 90mm fan (prodava to i sharkoon s 80mm). ja mel na tom CM 80mm arctica a vykon nic moc - o neco mensi nez thermaltake volcano 7 ale s vetsim hlukem. na xp1600+@2200mhz cca 48° pri zatezi v dobre vetrany bedne, s thermaltake bylo do 45° s tim samym fanem. jednoznacne ten cooler neber, kup spis neco s poradnyma heatpipe (TR XP-120, Tt Typhoon apod.) protoze barton topi jeste trochu vic. ted mam na cpu taisol s 3x heatpipe + 92 fan a drzi kolem 48° pri letnich podminkach
    btw ten cooler se da sehnat za nejakych 250,- kc
    edit: viz http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ghlight=hhcl61
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

a co TT Silent Boost?

a zalman 7000alcu? len ci sa mi zmesti..

Standardní

a co TT Silent Boost?

a zalman 7000alcu? len ci sa mi zmesti..
    spis bych to videl na toho zalmana... nebo vyse zminene s heatpipe
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Standardní

Zalman je určitě dobrá volba, respektive pokud je míň peněz, tak jeho kopie - Primecooler a Pentagram...
    EDIT: A nezapomeň kouknout jestli máš díry kolem socketu...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

v případě Primecooleru a Pentagramu nejsou díry třeba (aspoň co jsem měl v ruce několik těchto chladičů - přesné verze nevím), ale místa je třeba stejně dost jako u Zalmanu.
    TT SilentBoost je v klidu...pokud nemáš místo na Zalman a podobné, tak je to spolu s pasivy od ThermalRightu dobré řešení...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

okej este porozmyslam a hadam dac vezmem.. najskor ten silentboost asi.. dik chalani

Standardní

okej este porozmyslam a hadam dac vezmem.. najskor ten silentboost asi.. dik chalani
    ten bych vzal jenom jako nouzove reseni, se zalmanem natoz pak s thermalrightem se to NEDA srovnavat!!! byt to na me tak vemu "dve veze" nebo thermalright xp-120 (a jeho podobne i mensi klony) protoze na to muzes svihnout velkej fan a tim "dostelovat" vykon/hluk. u zalmana nevymenis vetrak (maximalne ustrihnes nozicky a nalepis jinej) a ze na max. rpm o sobe da vedet (to zas bude flejm) navic ma jinou konstrukci (heatpipe odvedou teplo do vlastne oddeleneho chladice takze to nehreje na cpu ale odvadi pryc => funguje lip nez listky).... silent boost je pri srovnani s temahle chladicema o neco horsi, takze jediny co s nim muzes udelat je dat na nej redukci na 120mm fan... ale ve finale by to uchladit mel s prehledem
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání