Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: MIRC-SYSRESET - jak nastavit sdílení??

Standardní MIRC-SYSRESET - jak nastavit sdílení??

Ahoj,

než se zeptám, snažil sem se opravdu projet forum, zda na stejný problém nenarazím, ale bohužel ne.
    Rád bych sdílel nějaké soubory, nejedná se o warez, jsem ve skupině lidí, kde kromě zmiňovaného pokecu si občas i něco vyměníme, ale nevím jak nastavit sdílení.
    Mám nainstalovaný MIRC vč. SYSResetu, někde jsem našel i návod jak nastavit SysReset, zkoušel jsem to podle něj, Triggers jsem si nastavil i s cestama k souborum, nevim tedy presne, jestli jsem udelal vse jak sem mel...ale nikdo se ke me nepřipojí..vždy jim to vyhodí chybu.
    Nevím, někdo mi říkal, že by to mohlo být firewallem, ale sám instalovany žadny nemám, a zprávy z Mirandy, ICQ, MSM mi odchází bezproblémů...

můžete mi prosím poradit..

díky
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Standardní

no, irc... neni lepsi uvazovat o jinem zpusobu distribuce? jako treba ftp? pripadne bittorrent
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní re:

Sry za OT, ale i na toto (tj. legalni vymena souboru) se s klidnym srdcem da pouzit DC++ (ktere nam ostatne nahradilo i samotne IRc, at to zni jakkoli smesne).
    War. War never changes.

Standardní

2 all: právě sem přemýšlel nad jiným způsobem distribuce, ale ostatním se do toho nechce... Takže se zůstává u IRC...ale pořád mám problém s tím sdílením..nevím, jestli to není v mém připojení - v poskytovateli...ale když to já nevím co potom v MIRCu přesně nastavit.
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Standardní

Prosím Vás, má tu někdo zkušenost s nastavením SYSRESETu...
    v OPTIONS je tolik záložek, že já opravdu nevím, jde mi o porty, které se mají povolit...

Standardní

Citace Původně odeslal Keekus
    2 all: právě sem přemýšlel nad jiným způsobem distribuce, ale ostatním se do toho nechce... Takže se zůstává u IRC...ale pořád mám problém s tím sdílením..nevím, jestli to není v mém připojení - v poskytovateli...ale když to já nevím co potom v MIRCu přesně nastavit.
    Tak jim nachystej klienta DC++, nastav ho i s autoconnectem na tebou zalozeny hub. Dotycnym to jen posles, oni rozbali, spusti a muzou stahnout, co je potreba, a I chatovat. Opet sry za OT, DC++ jako chatroom odmita dost lidi jen proto, ze to nikdy nezkusilo a je to pro ne nastroj z doslechu, slouzici ne huge data transfery.
    War. War never changes.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání