Citace Původně odeslal NazQul
Tatik mi doporucil silikonovy lepidlo, ze tlumi vibrace tak se pudu podivat do obchodu..

kazdopadne ten optickej kabel mi staci Hama za 3 kila ? Asi ne coz ? ne ze bych chtel investovat do pul metrovyho kabelu 500..
No vzhledem k forme prenosu by to teoreticky melo byt skoro jedno, ale praxe ukazuje, ze neni dobre na urcitych vecech prehnane setrit a ze investice par stovek do slusnejsiho kabelu se muze vyplatit. Ikdyz na urovni tehle repraku (chran buch, k pocitaci na gamesy a obcasnou muziku jsou skutecne good) bude asi stacit i nejaka Hama nebo neco podobnyho za 2 3 stovky.

Ten silikon, nevim, mam silikonem v aute pridelane v uchytech vejskovy repraky (musel jsem je nabastlit do "misek" pro puvodni trosku vetsi original zastavbu vejsek), pouzil jsem na to ten klasickej cirej silikon asi za stovku a ikdyz ty vejskace neprodukujou prakticky zadny vibrace na frekvencich, kdy by to s nima mohlo trast, tak tam drzej, jen tak ze drzej, trosku do nich strcit nebo je dat "hlavou dolu", tak by asi dlouho nevydrzely. Tim chci rict, ze ten silikon by mohl (pokud je to stejnej sajrajt, co jsem koupil ja) se po urcity dobe vlivem vibraci odloupnout a basreflex by drncel dale. Spis bych osobne volil neco na bazi po vytvrdnuti pevnejsiho chemoprenu, nebo jeste radsi nejakej dvouslozkovej priskyricovej sajrajt. V lepidlech teda prehled nemam, ale myslim, ze ten silikon na "pevny" prichyceni moc neni, spis je to dobry jako tesneni, nebo na prilipnuti nejakejch vetsich ploch, ktery nebudou nejak moc namahany.
A pokud ten subwoofer obcas "rostujes" hodne nahlas, obavam se, ze by to ten natrubek zase po case mohlo utrhnout.
Muj nazor...