nasiel som si cas a pocas toho stavu sme vysledovali spravanie spojenia pri vsetkych 13tich rozych kanaloch. Na vsetkych kanaloch na ktorom spojenie fungovalo ( cize 1 az 8 ) na dalsich nebolo mozne sa spojit, sa linka spravala rovnako, download skoro nulovy tak do 5kB/s a upload v poho 150-200kB/s. (ide o klasicky stary 802.11b spoj). Kvalita signalu sa pohybovala od -80 do -70 dBm (podla network stumbleru) viac menej bez nejakeho vazneho kolisania. Takze vobec netusim, ci je to rusenie takeho sirokeho charakteru alebo je nieco zle v HW pripadne vo firmwary.
Cital som nieco o nejakych wifi zariadeniach co vedia robit az 108Mbit/s a ze na to pouzivaju viacero pasiem. Je mozne ze to rusi take zariadenie? ze si zobralo zo sebou polovicu volneho pasma?
Moze byt chyba vo firmwary ked to ficalo viac ako rok bez problemov bez zasahov, mechanicky su vsetky spoje kable a anteny skontrolovane, vsetko je OK, ved ked to nabehne spat ide to ako ma.
Este jeden dotaz, predpokladajme rusenie. Ako to rusenie ovplyvnuje download / upload. Cize prenos z anteny A -> B a prenos z B -> A. Ked klesne zrazu prenos A -> B z 200kB/s na 5kB/s a B -> A to ide 200kB/s stale. To rusenie je akeho charakteru?. Je blizsie pri antene A alebo B? Ja sa do problematiky sirenia vln nevyznam ale musi to mat nejake vysvetlenieTak pls ked niekto o tom nieco vie poradte a vysvetlite. Vdaka za nazor