Citace Původně odeslal Kazdic

mam pocit ze kolotocarstvi se presouva od Case k podpisu :P /noflame
podpis trošku napraven (modnut)

Citace Původně odeslal Hardman
Jj, je to pekna pracicka a urcite decentnejsi nez Devil, ale je to na mne takovy moc oplastovany... ale samozrejme kazdemu se libi neco jinyho
no je fakt, že kdybych to někde viděl na fotce, tak by mě to třeba mohlo napadnout taky, ale po pravdě kdybych s tím nebyl FAKT spokojený, tak už je case zas jiný, ten plast je super v tom, že to není plexi, na kterém by byl vidět každý matlanec a zrnko prachu, je to takové hrubé matné, moc fajn na dotek ( ) , dobře se to čistí... a taky a to HLAVNĚ - ještě nevymysleli průhledný plech nebo hliník... (ale už jsou na světě trošku průhledné stavby a architektonické prvky - do zdí se vestavují optická vlákna a jde to udělat třeba na vnější straně i jako "zrcadlové" zdivo s posunem obrazu o třeba metr (takový obrysový obraz) uff jsem nějak zajel do OT

už dávno jsem chtěl g-mono a teď je taková lepší verze (napodobenina) od 3R s displejem, ale tak jsem si říkal, že právě ten hliník by byl náročnější na údržbu a když už prasím tohle, tak to zas musí chvilku vydržet,..
ale to 3Rko je pěkné, ne?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=10&zbo=10347

Citace Původně odeslal Lada Kolar
byt tebou tak jeste zkusim dole zakryt tu katodu aby ti dole nesvitila tak jasne, ale to svetlo bylo takovy tmavsi ( jako nahore )
a byl nim rovnomerne osvicenej celej vnitrek - mohlo by to vypadat jeste lip
Citace Původně odeslal MadCap
to spomenute zatienenie by bodlo, katoda vzdy lepsie vyznie ked neni vidiet priamo ale je vidiet len jej svetlo
zajímavý nápad, má to něco do sebe[/b]