Gratulujem
FDC je v tom ALi. Na http://go.to/ajz je este BIOS 558_V13_Bios_19990225S_Beta_AMI.zip - vyskusaj ten. Je zaciatok mesiaca tak by to este nemalo ukazovat bandwidth exceeded (vtedy treba kliknut znovu na link - nahodne sa vybera mirror kam ta to presmeruje).
Podporu v UniFlashi pre tento chipset by som mal otestovat - chcel som to na tej M558 ale ta uz rozchodit nesla, musim zobrat tu z roboty.
NumLock to nevypina naschval ale je tam urobeny vlastny keyboard handler (aby to chodilo spravne aj v Award BootBlock BIOSe - tam je totiz podpora klavesnice dost biedna) a podporu numlocku sa mi programovat rozchodne nechcelo. Inak nazov suboru nemusis pisat, staci stlacit ENTER a vybrat zo zoznamu Ak chces zmenit disk tak sa to robi TABom.

Na jednej doske co mam bola na kraji chipsetu jedna nozicka ohnuta a dotykala sa vedlajsej. Fungovalo to akurat ze nesli hodiny - normalne v BIOSe ten cas stal Ohol som to aby sa to nedotykalo a uz to funguje. Ohmmetrom som zistil ze jedna nozicka bola GND a druha pripojena na krystal.