Citace Původně odeslal fue
tak na zaciaok.. prestan ma urazat. a po dalsie, ked si taky pokrokovy, co mas za comp?
Promin. Snazim se neurazet, ale moje trpelivost je i pri dobre vuli omezena. Co mam za komp s tematem nesouvisi.

Citace Původně odeslal fue
Citace Původně odeslal falcon
to Fue: muzes me vysvetlit, cim te urazi?? Jen se ti snazi vysvetlit, jak se porovnavaji procaky o jinych frekvencich...
A co ma jeho comp spolecneho s tim, jak rozumi dane problematice je mi taky zahadou..
takze tymto..
Citace Původně odeslal termix
..Nevim jestli ses s prominutim tak blbej, stojis si na vedeni...ale jestli nejses uplne slepej...Jestli je to pro tebe prilis slozity na pochopeni..
okej, nepozeral som si njako podrobne tie testy, len zostavu, na ktorej to bezalo... ale aj tak tie testy nie su nijako uzasne, ze by som si povedal, ze V stoji za cosi.. je to W v ruzovobielom a nie ruzovobelasom... end. neviem preco tu tak bytelne riesime, aj tak je to uplne jedno ci si niekto kupi W alebo V, jednoducho su takmer identicke (ooo, ano, ja viem, 4 DS, SSE3.... lol). to by bolo dobre urobit njake hlasovanie, ze ci ma podla ludi V nejaky vyznam alebo nie...).. ja si myslim, ze pre 90% urcite nie..

f
Ano, presne. Napsal jsem, proc si myslim, ze je Venice objektivne lepsi. A duvody. Chtel si odkazy na testy, tak sem je sem pastnul. A jeste jsem se ti posleze 2x snazil znovu vysvetlit, proc to tak je a jak se ty procesory, resp. revize AMD64 muzou snadno porovnavat, ac maji v zakladu jiny rating. Na testy ses podle vseho skoro nepodival, ale neustale tu bezduvodne zpochybnujes, co tu pisu a snazim se ti imo dost polopaticky vysvetlit. Ze mas svuj nazor je fajn, ale bylo by taky fajn, kdyby ten nazor byl necim podlozenej. Vira, ze je neco lepsi nebo zbytecny nema v IT imo co delat...