Az je mi trapne, ze to zkousim takhle na foru, ale nedari se mi rozchodit instalaci systemu na disku Hitachi 160 GB - mam to pripojene na integrovany radic na desce ASUS A8N SLI deluxe uvedenou v podpise, bios tam je 1012-003 offiko, zkousel jsem tri disky( identickou 160 GB a jeste 250) Mam tady jeste jednu 250, ale myslim si, ze uz je to zbytecne zkouset. Porty jsem na integrovanem radici zkousel taky vsechny. System je dany na default, zadne OC. Probehne prvni cast instalace az do restaru, po kterem to napisi hlasku

"Chyba pri nacitani operacniho systemu"

Disk ma dva oddily, 140 GB a 17 GB, naformatovano pomoci NTFS rychle. Nepouzival jsem disketu s ovladaci, jelikoz ji tady nemam. Bootovani je nastaveno dobre, to jsem zkousel nekolikrat, snazil jsem se hledat, ale reseni jsem na tomto, ani jinych forech nenasel. Budu moc rad za kazdou radu, jelikoz uz jsem z toho trochu nestastny. Mozna muzu zkusit jeste jine CD s win XP, nebo tam zkusit sehnat tu disketu s ovladaci, ale jinak me nic jineho nenapada. Problemy pripisuji SATA II disku.