Citace Původně odeslal azbuk
No to je síla.
Toner stojí 2300, válec 2400 a 1000 vyfuněl tobě.
Celkem 5700. Nová Minolta stojí 2800.
Čili, za ty prachy by měl 2 nový tiskárny, sice s polovičním tonerem na 1500 stran, ale i tak je to kšeft jako hrom.

Nechápu, jak něco takovýho můžeš prodávat ( leda tak za 100 na náhradní díly ) a nerozumím tomu, jak to někdo může koupit. Může to jedině vysvětlit omyl z tvé i jeho strany. Určitě mu nemusíš vracet nic, ale stát se to mě, tak mu pošlu litr zpátky a řeknu mu ať ten verk hodí do popelnice...

Internet je tech nabidek plnej, videl jsem i ceny jako 1500 a doslovne vypsano ze to jsou nahradni dily... ja to kupoval s tim ze to dam obratem dal k prodeji za litr, nemuzu za to ze se tady neda sehnat levny spotrebni material, v Nemecku se da toner sehnat pod 30 EUR, valec taktez... aspon tyhle nebidky byly na www.ebay.de
Dal jsem to neresil, me se to nechtelo objednavat, uz nemame dost peneze na ucte v nemecku a preposlani EUR z CR stoji kolem 300 za jeden prevod...

Svedomi mi rika vratit prachy, ale ucel nakupu v Globusu byl tim prodejem splnen, takze ja nemam co resit, to ze to nekdo koupil, tak to koupil, ja to nechaval v byte jen jako tezitko...

Myslim ze kupujici se mel lepe informovat, kdyz si pujdu koupit BMW 750 tak se taky optam kolik to zere a kolik na to stojej gumy... to ze do toho auta naskladam tu samou sumu do oprav uz prodavajiciiho nezajima... proste koupis, nekoupis... podle me si to mel zjistit, ja sam jsem myslel ze se kupuje cela ta kartus, to ze ne jsem zjistil az od nej, myslim ze jsem ho nepodvedl s tim ze jsem rikal ze staci koupit toner, protoze sam jsem to nevedel a on ji chtel i tak... kdybych mu ji prodal s kartusi a pak si sel pro toner do prodejny, tak by mi spadla huba na pult, protoze bych musel koupit i tu kartus-valec a nemyslim ze kdybych mu zavolal aby mi ji vratill, ze mu vratim penize, tak ze by to udelal... rozhodne by uz mela neco najeto...
Fakticky bylo mysleno ze to prodam, nezajimal jsem se jak, proste inzerat byl ze to prodavam bez toneru, pak na miste jsme se dohodli na tom ze tam napisem bez spotrebniho materialu ac jsem si v tu chvili myslel ze je to OK tak jsem nevedomky kryt a on sam si tu tiskarnu dukladne prohlizel, jeste kritizoval ekonomickej tisk, ovladace, takze je to jeho vec, koupil to tak ze mu to vyhovuje... kdyz koupim v prodejne notase a doma zjistim ze budu potrebovat treba silnejsi grafarnu tak mi ho taky nikdo nevymeni... fakticky jsem nikoho nenutil at neco koupi... svedomi me sere, ale jak rikam, on prisel, prekontroloval, vyhovalo, koupil s tim ze jsme to sepsali a smlouvu mel pripravenou, ja jen doplnil presny nazev vyrobku...

Hele otazka je taky co s ni za tech par dni provadel, mohl ji rozebrat, vyndat to co se mu hodi a veze mi ji zpet... me se tohle stalo u Golfa kdy ho jeden clovek z brna koupil a po trech dneho ho dovezl zpet s tim, ze jsem mu ho prodal s prebrousenym cislem motoru a chtel zpatky penize... samo sebou ze jsme ho poslali do haje, protoze cislo na motoru to melo, ac v kupni smlouve se uz nemusi uvadet... foto jsem nemel, ale proste odjel a o Golfu uz neni vidu ani slechu... fakt nejako na tyhle veci nehraju...

Fakt to proste koupil a dal me to nezajima, zaruku jsme zkratili na okamzik odzkouseni, byl spokojen... a myslim ze znenim inzeratu me nikdo nemuze napadat znenim inzeratu, kdyz jsem mu nekolikrat do telefonu rekl ze je to bez spotrebniho materialu at se na to prijede podivat...